15 Şubat 2017 Çarşamba

Yıldız Gemisi

Go Kitap ve yine bir Melissa Landers kitabı.
Melissa'nın GO Kitap'tan çıkan yabancı isimli kitabını çok merak ediyordum ancak yorumlar istikrarlı değil. Seven çok sevmiş, sevmeyen nefret etmiş. Arada kaldım ve okumadım ama hala çok merak ediyorum. Bir kere kapağını çok seviyorum. İkincisi de bana Man From the Stars isimli bayıldığım diziyi çağrıştırması. Sanki çok sevecekmişim gibi.
Neyse efendim konumuz Yabancı değil, Yıldız Gemisi.

Melissa Landers tam bir bilim-kurgu sevdalısıymış. O nedenledir ki hikayelerini böyle uzayda falan yazıyor olmalı.
Bu kitapta da sevdiği tarafından dolandırılarak hüküm giyen Solara Brooks'un dünyada yapacakları sınırlı olduğundan, hayatına sınır dışında devam etmesini istemesini, bu uğurda ailelerin uzay gemilerinde hizmetli olarak sınır dışı yolculuğunu bedavaya getirmeye çalışmasıyla başlayan bir hikaye okuyacağız.
Ancak eski bir hükümlü olduğunu belli eden dövmelerle onu kimse gemisine almak istemeyecektir. Eski okul arkadaşı ve nefret ettiği biri olan Dorian ona gemisinde iş verecektir.
Bu anlattığım kısmı kitabın çok çok başı.
Sonra Dorian onun eski bir hükümlü olduğunu fark edip onu uzayda bir başına bırakmak isteyecek, Solara da Dorian'dan intikam alırken işler iyice sarpa saracak ve olaylar olaylar..
Tabii ben pek sevmedim bu kitabı. Solara ve Dorian ne yapacak diye merak ettim. E bu aşk ne zaman başlayacak diye bekledim. Ve bence Cassie ve Kenny'nin hikayesi daha ilginçti.

Kitaba ilişkin görüşlerim bunlar. Seri sanırım bu. Ben devam etmem ama yine de ve hala Yabancıyı merak ediyorum :))
Ayrıca yaşı küçük olan okuyucular bu kitabı daha çok sevecektir diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

söz sizin...