7 Şubat 2021 Pazar

Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır

 Ahmet Şerif İzgören çok sevdiğim, videolarını izlemeye doyamadığım, çok bizden bir eğitimci benim gözümde. Çok bizden derken neyi kastediyorum? Anlattığı şeyler, gösterdiği yanlışlar, tespitler çok yerinde. Elin Amerikalısının yazdığı gibi değil. Yokluğu bilen, disiplini bilen, aynı geçmişi paylaştığımız biri. Haliyle önerileri de bize yönelik Norveç’te insanlar ne yapmış da başarılı olmuş zengin olmuşla bize bi çalım atıp yerimizde saydırmasın da bilirdi ama istiyor ki silkelenelim.



Kişisel gelişim okumaya 35’inden sonra başlayan ben için durum böyle diyelim ya da. Çok hak veriyorum aynı görüşlerini paylaştığım için de böyle düşünüyor olabilirim. Ben de değişimin herkes için “benden” başladığı kanaatindeyim. Ne iş yaparsak yapalım elimizden gelenin en iyisini hedefleyelim ve başkaları nasıl savsaklarsa savsaklasın biz salmayalım. 

Çok akıcıydı dili. Bazen daldan dala atladığını da düşündüm, aman atlasın güzeldi. İsterim okumanızı. Hatta sonra arada rastgele bir sayfa açıp tekrar okumanızı. 

Bu satırları okuduğu halde “Ben kitap okuyamıyorum ya” diyen yoktur herhalde ama velev ki var.. lütfen videolarını izleyin. YouTube’da mevcut.

Bu kitabın ikincisi de bende var, biraz saman geçsin onu da okumayı düşünüyorum art arda  tüketmek istemiyorum da. Ayrıca gözüme iki kitabını daha kestirdim. Alınca görürsünüz 😉

1 yorum :

  1. Adı dikkat çekici. Sanki benlik... Fotoğraf ❤

    YanıtlaSil

söz sizin...