12 Aralık 2020 Cumartesi

İntizar | Kitap Yorumu

 

Eskiden böyle yapardım başta bir foto olurdu. Şimdi nedense ortada ya da sonda tercih ediyorum. Ama böyle başta kitabı görünce eski günlerim geldi aklıma. Kaç yıldır blog yazıyorum diye düşünüp hülyalara dalmadan evvel, bugün bitirdiğim kitabımla ve hiç uğraşmadan çektiğim kitap fotoğrafıyla sizi selamlıyorum.
Nurullah Genç'le bu sene pandemi dolayısıyla eve kapanınca, yararlı videolar izleyeyim bari diye gezindiğim videolar sayesinde tanıştım. Mutlaka dinleyin, izleyin. Gerek röportajından gerekse verdiği ve benim izleyebildiğim seminerlerden çok etkilendim. Ve bakıyım dedim kitabı var mı?
Evet bu kitabı alma hikayem böyle.
Okuma hikayem ise, son aylarda ciddi bir okuyamama durumu hasıl oldu bende. Odaklanamıyorum sıkılıyorum... Geçen ay sadece bir kitap bitirdim ne zorluklarla. Hala yarım olan kitaplar var elimde. Bu kitabı da sanki yarım kitaplarım yokmuş gibi kitaplıktan çıkardım dedim ki güzel bir şey okuyayım bu kitaplar çok sıkıcı bu beni açar.
Ama açmadı.
Tam bir hayal kırıklığı idi. Hem üslup hem konu hayal kırıklığıydı. Gerçekten yarım bırakmak istedim ama o zaman sorun bende olurdu. Dedim devam edeyim ilerledikçe açılır.. Yok açılmadı. 
Konusuna da değinesim yok. 
Evli olup başkasını seven insanların aşkları bana cazip gelmedi. Sebepleri de yüzeysel kaldı diyelim. 
Ama şunu da eklemeliyim, instagram paylaştığımda iki kişi çok önceden okuduğunu ve çok sevdiğini söyledi.
Yani belki de siz de seversiniz ama ben bilemiyorum..

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

söz sizin...