12 Temmuz 2017 Çarşamba

Swarovski'nin Veliahtının Swarovski Taşlı Gelinliği

Bu yazıyı yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm açıkçası.
Tamam düğün yazıyoruz da her düğünü de yazacak halimiz yok ancak yazmak da istiyorum lakin yazmalı mıyım bilmiyorum.
Geçen yıl gene çok yazmak istediğim ama düğün yazılarını abartmamak adına yazmadığım Giovanna Battaglia geliyor aklıma. Resmen kadının düğün yazısı içimde kaldı. 2016'nın son günlerinde bile mayısta evlenen Giovanna'yı düşünüyordum, yazsa mıydım diye? Bu sefer bu hataya düşmek istemiyorum ve Victoria'nın düğününden bahsetmek istiyorum.
Üstelik gelinliği Amcam Micheal Cinco imzalı.


Swarovski'nin veliahti Victoria Swarovski, gelinliği için benim de artık biliyorsunuz ki bayıldığım Micheal Cinco ile çalışmış. 500 bin kristal taşla bezeli gelinlik tamtamına... sıkı durunn... 46 kilo.

900.000 Euro olan gelinlik.. yanlış duymadınız yaklaşık 1 milyon euro, sadece birkaç saat kalıyor üstünde çünkü bu gelinlikle resepsiyonda rahatça hareket etmesi eğlenmesi mümkün değil, pasta keserken gelinlik değişiyor.

Düğün, çiftin 250 yakını ile 3 günlük bir event olarak gerçekleşiyor aslında. Portopiccolo İtalya'da.
Öncesinde, Türk geleneklerine hayran Victoria ve Eşi, kına gecesini ihmal etmiyorlar tabii.😂😂😂😂
Kına kıyafeti de yine Michael Cinco'dan


Yalnız eleştirmeden edemeyeceğim Victoria'nın ayakkabısını ten rengi seçmesine bayılmakla beraber, damadın ayakkabısına kahroldum. İşte bu yüzden damadın adı yok! O ayakkabıyı giymemeliydin dostum😒

Aman şimdi Kına dedim şimdi ciddiye alan olur 😂 Düzelteyim 3 günlük eventin ilk gününde kırmızı beyaz temalı bir yemek organizasyonu yapmışlar. Tüm davetlilerin kırmızı beyaz giyindiği ben diyeyim kına gecesi siz deyin bekarlığa veda partisi.. Aslında bir akşam yemeği.


Düğüne tekrar dönersek ki asıl konumuz buydu, parası var harcamış kardeşim. Kızın kendi 46 kilo yok nasıl taşımış 46 kiloyu hayran kaldım.

Yalnızbir şey diyeceğim.. Amcam diye demiyorum ama. Michael Cinco muhteşem değil mi?

4 yorum :

  1. o kadar uzun kuyruk sevmem ama birtek bu prenses tipi kişilere yakıştırıyorum
    o muhteşem saray gibi yerlerden merdivenlerden inerken harika duruyor doğrusu
    ama nasıl taşımış bende şaşırdım.. amca iyi bencede :)

    YanıtlaSil
  2. Gelinlik ve kına gecesinde (Bekarlığa veda partisinde) giydikleri çok güzel. Ama en beğendiğim bekarlığa veda partisinde giydiği, bol dekoltesine rağmen rengine, etek kısmına bayıldım. Michael amcan yıkmış geçmiş ortalığı. Ellerine sağlık ne diyelim amcanın. 😂😂 Ve çifte de mutluluklar.^^

    YanıtlaSil

söz sizin...