5 Eylül 2016 Pazartesi

Maskeli Kedi

Bengüsu Özcan kıskanılası genç yazarlardan.
Genç dedim diye aklınıza wattpad gelmesin, bir wattpad yazarı değil. Ben de öyle sanıyordum ama :)
Aslında bu kitap bende uzun süredir var ama yazarın ikinci kitabının çıkacağını duyduktan sonra okumak için iyice heves ettim. Kitabı hemen öne çekmemin bir diğer nedeni de, Gökçe'nin yanı sıra, Şahika'nın da okuyup beğenmesi oldu.
Sınav biter bitmez önce bu kitaba başladım.

Bu arada kitap instagram hesabımda hediye ediliyor. Hala süreniz var, bir bakın ve bence katılın. ^.^
Gelelim konusuna.
Ben konusunu bile okumadan başladım kitabı okumaya. O yüzden kızı önce eskort sandım.
Eylül genç bir oyuncu. Kendine 'profesyonel kandırıkçı' diyor. Oyunculuğunu tiyatro yerine yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmek için kullanıyor ve aslında bu sayede geçimini sağlıyor.
Öğrencisinin velisiyle görüşmek isteyen bir öğretmenin karşısına müşterisinin velisi olarak çıkarken, müşterisinin anne ve babasının karşısına da çocuklarının öğretmeni olarak çıkabiliyor.
İnsanlara destekli atmaları konusunda 'destek' olarak yardım ediyor yani.

Hoşuma gitti konusu da, yazarın dili de. Eksikler olsa da bir ilk kitap için oldukça iyi bence. Sondaki banka kısmını hiçbir şekilde mantığıma oturtamadığımı söylemek zorundayım ama.
Yine de yazarın bu ay çıkacak olan ikinci kitabını hiç geciktirmeden, nazlanmadan okuyacağımı sizlere bildirmek isterim.
Siz de belki bana eşlik etmek istersiniz ve belki de 2. kitaptan önce ilk kitabı okursunuz diye hemen yazsını hazırladım ;)

Bu arada Bengüsu Özcan'ı instagram ve twitterdan bngsozcan adıyla takip edebilirsiniz.
Bir de web sitesi vardı, buraya ekleyeyim ve ben de bu yazıyı yayımladıktan sonra, web sitesini incelemeye gideyim: www.bengusuozcan.com

4 yorum :

  1. İkinci kitabı aylardır çıkacak, bekliyoruz. İnş bu ay çıkar =)

    YanıtlaSil
  2. Seyhan abla sayende çok güzel bir şey oldu! Bu kitabı geçen gün görmüş fakat adını daha önce hiç duymadığım için almamıştım. Şimdi burda tavsiyeni ve özellikle çekilişini görünce şansımı deniyim dedim :) çekiliş için Bengüsu ablanın profiline tıklayınca ilk fotoğrafında şuanki okul hocalarımla karşılaştım. Meğer aynı okulda okumuşuz. Sayende güzel bir anı elde ettim 🙈 Diğer kitap yorumlarını da bekliyorum çünkü tavsiyelerin benim için önemli🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sana çıkmasını çok istedimm doğrusu^^
      ikinci ikitabı için de çekiliş düzenleyeceğim, mutlaka katıl tamam mı canım ^^

      Sil

söz sizin...