18 Mart 2016 Cuma

Havalar Isınmaya Başladı, Tatil Planı İçin Geç Kalmayın!

İzmir yakınlarının sakin bölgelerinden biri olan Özdere’de tatil yapmak istemez miydiniz? Aileniz ile hem sakin hem de eğlenceli bir tatil yaparak Özdere’nin ılık ve temiz denizinde keyif yapabilirsiniz. Baharın gelişiyle beraber hareketlenen yazlık alanlar şimdiden dolmaya başladı bile. Siz de bu otellerde yerinizi ayırtmak için geç kalmayın.
Özdere’de bulunan otelleri aramak içinse tek bir siteye girmeniz yeterli. O da Tatilgo! Farklı oteller arasından sizin zevkinize ve ihtiyacınıza cevap verecek olanı seçerek hızlı bir şekilde rezervasyon yaptırabilirsiniz. Önceki Tatilgo üyeleri hangi otellerde kalmış, hangi otele ne kadar puan vermiş inceleyebilir ve yorumlarını okuyabilirsiniz.
Özdere içerisinde bulunan otellerin çoğunluğunda her şey dâhil hizmet verilmektedir. Ancak size daha iyi hizmet sunabilmek için farklı bir konsept sunan bazı Özdere otelli ultra her şey dahil, luxury her şey dahil ve high class her şey dahil gibi seçenekler ile tatilinizi daha keyifli hale getirecek seçenekler sunmaktadırlar. Site üzerinden anında kişi başı gecelik fiyatlarını görebilirsiniz. Otellerin listesini görmek ve karşılaştırma yapmak için tıklayınız.
Kalmak istediğiniz otelin bölgesine göre Tatilgo üzerinde arama yaparak hızlıca sizi ilgilen otellere ulaşabilirsiniz. Otele giriş tarihiniz belli ise o tarihlerde oteldeki doluluk oranını da hızlı ve kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Otelde kalış süreleriniz gece sayısı üzerinden hesaplandığından kafa karıştırıcı herhangi bir durum ile karşılaşmazsınız. Kaç oda tutmak istediğiniz de belliyse size en uygun otellerin sunulması için en uygun otelleri bul butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.
Tatilgo üzerinden incelediğiniz otellerin harita bilgilerine de hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Böylece yolculukta takip edeceğiniz rotayı önceden belirleyerek tatil planınızı ayrıntılı bir şekilde yapabilirsiniz. Tatilinize dair kaldığınız otel ile ilgili yorumunuzu ve puanlarınızı site üzerinden vererek sizden sonra bu oteli tercih edecek kişilerin fikir edinmesi için yardımcı olabilirsiniz.
Tatil rezervasyonunuzu yaptırmak için fazla beklemeyin. Cemreler düştükten sonra İzmir’e yaz geldi sayılır. Havada güneş varsa İzmir’de de tatil var demektir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

söz sizin...