18 Eylül 2009 Cuma

Peşinden Az Koşmadım Ki

Vee benim oldular:



Bundan bir kaç ay önce Hotiçte denemiş, beğenmiş ama 'topuklu giymiyorum ki ben' diyerek almamıştım. Aradan haftalar geçti ve birgün, ütü yaparken bu ayakkabılar gözlerimde belirdi, 'giyerim, niye giymiyim' dedim. Sonrası peşinden koştuğum kısım işte:)

Ben ayak numaramı söylemekten her zaman çekinmişimdir:)) İnsan 39 giyince böyle oluyor:) Ama Hotiçi arayıp bu modelin 9 unu sorduğumda İstanbulda kalmadığını söylediler. Demekki neymiş; Metropol İnsanın ayakları büyük oluyormuş:))

'Acaba 8 i bana olur mu' diye düşünüyordum. Ama sadece Cevahir AVMde kalmış 8 i. Gitmeye üşendim açıkçası. Onun için gitmemiştim ama gitmişken Capitolde başka rengin 9 unu denedim büyük geldi. 8 i yoktu başka bir ayakkabının 8buçuğunu denedim tam oldu. İstediğim modelin ve renginin 8 buçuğu 2 tane kalmış ve ikiside Viaporttaymış. Neyseki bir hafta sonra getirttiler ama o 8 buçuğun bir teki diğerinden koyuydu ben boynumu bükmüş almıyacakken, ilgili kişi[ay ne diyeceğimi bilemedim(: ] 'isterseniz başka isteyelim' dedi. Sonra bir hafta sonra yani dün gittim, aldım, geldim. Nihayet!

Dün gittiğimde satıcının beni karşılayış biçimini çok sevdim:)) elemanlar böyle davransa mağazalarda boş çıkmak zorlaşır eminim:)

19 yorum :

  1. ben de 39 giyiyorummmmmmmm.....:) küçükken çok ağladığımı biliyorum ,-Allah'ım noluurrrrr daha büyümesin ayaklarımmmmmm....- diye..:):):)

    çok şükür ki daha fazla büyümedi..:)

    YanıtlaSil
  2. bende beğenmiştim bunları güle güle giyin..
    bu arada bende hem 38 hem 39 gıyınıyorum kalıba gore heralde ama cevremde cok buyuk ayaklı arkadaslarım oldugu ıcın bana hıc buyuk görünmüyor:)

    YanıtlaSil
  3. Rumeysa, bende daha orta okuldayken 39 giyiyordum ve ödüm kopuyordu daha da büyüyecekler diye:)

    adreferda,tşkler cnm. bnm arkadaşlarımında tam aksine minik minik ayakları var :))

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan..çok hoşlar.fazla topuklu da değil..eminim çok rahattır...
    benim ayaklarım 40 numara..:0

    YanıtlaSil
  5. Minik ayaklı arkadaşlarından biri :)18 Eylül 2009 15:20

    Güle güle kullan canım çok beğendim ben:)

    YanıtlaSil
  6. 39 mu büyük güleyim bari :) Ailemdeki bayanların ayakları 40-41 falan :) Ben 38-39 giyiyorum o kadar da değilim :)

    YanıtlaSil
  7. bundan sonra çekinme seyhancım,ben 40 giyiorum :)

    YanıtlaSil
  8. ihihihi ben 40 giyiyorum..dezavantajları genelde mağazalar bir modelden 40 numara olarak sadece bir tane getiriyorlar, bazı modellerin kalıpları küçük olduğunda ayağına göre ayakkabı bulamıyorsun..ayrıca sivri burun ayakkabı çok giyemiyorsun ayağın kayık gibi oluyor :)) avantajı ise seri sonlarında genelde 40 numaralardan çok oluyor bir de 36 numaralar :))

    YanıtlaSil
  9. Sibelinsu,yere sağlam basıyoruz işte:)) tşkederim

    Minik ayaklı selvi boylu arkadaşım, beğenmene sevindim;)

    Aicha, değil tabi di mi! :)

    Zebiş, artık çekinmiycem anlaşılan:)

    Meltem, dezavantajı olduğu gibi avantajıda var tabii, ii yönden bakmak lazım:)

    YanıtlaSil
  10. Seyhaan benim ayağım 40 :) Hatta bazen 41 bazen de 39 giyebiliyorum. Kalıplara göre değişebiliyor ama genellikle 40 numara ayakkabılar oluyor. Hemde benim ailemde herkesin ayağı küçüktür. Ailedeki erkeklerin bile ayakları benden 1-2 numara büyük. Abim hep dalga geçer benle bu yüzden. Ben de utanırım ayakkabı numaramı söylemeye ama yorumları okuduktan sonra yalnız olmadığımı bilmek güzel bir duygu :))

    YanıtlaSil
  11. Güle güle giy,gerçekten çok cici ayakkabılar!

    YanıtlaSil
  12. iyi günlerde giy ayakabılarını bence bu kadar ugrasmana degmiş:)

    YanıtlaSil
  13. :DD demek ki tek ayakkabi numarasini söylemeyen ben degilmisim:) cok cekinirim ve söylersem bi no kücük söylerim:D sükür ki artik ayakkabici arkadasim söyletmiyor hic:)güle güle kullan canim

    YanıtlaSil
  14. Ayol ben diğer küçük ayakklı arkadaşınım:) en küçüğü hani :)

    YanıtlaSil
  15. gule gule giy canim!! bu arada için rahatlasın ben bazı ayakkabılarda 40 giyiyorum !!

    YanıtlaSil
  16. Semra, sana katılıyorum yorumlardan sonra kendime geldim:)

    Anne ve kızları, çok teşekkür ederim.

    Modamakyajveben, saol cnm;)

    Nergicem, teşekkürler.

    36 numara, o ayaklarla nasıl dengede duruyorsun bilmiyorum:)))

    Miss Potter, ne yalan söyliyeyim rahatladım:)

    YanıtlaSil
  17. Ben de alıcaktım bunlardan ama zamanla çıkma yapar bunları alma sen dedi şebo :) eminim çok yakışıcak sana her ne kadar 39 olsalarda ehi...

    YanıtlaSil
  18. Nesrin, ayakkabıyı almaman isabet olmuş. bana pek beğenmediğini söylemene rağmen ayakkabıyı alsaydın sonucuna katlanırdın :))ayrıca koskaca yazdık 38.5 ne diye 39 diyorsunn:)

    YanıtlaSil
  19. bende 39 numara ayakkabı giyiyyorum ve rahatlıkla bulabiliyorum tek zorluğu indirim dönemi oluyor o zman nedense 35-40-41 numaradan başka numara kalmamış oluyor ne kadar zor bir durumdur yahu...sevdiğin bir şeye sonunda kavuşman çok güzel doya doya eskit dicem için acımasın doya doya giy sezonu bile tarihe karışsa ayakkabın taş gibi kalsın iyi gezmeler

    YanıtlaSil

söz sizin...