19 Eylül 2009 Cumartesi

Bir Ramazan Daha Bitti

Açık konuşalım şimdi, Ramazan gelirken 'nasıl tutcaz bu sene orucu' diyene çok rastladım. En çokta ben soruyordum sanırım :) Ama geldi geçti. Korkulduğu gibi zor olmadı, en azından benim açımdan.

E insan 12 de kalkıp, günün geri kalanında da minimum hareket sağlamayı başarırsa sıkıntı çekmiyor:)

Ne yalan söyliyeyim Ramazanın bittiğine gerçekten üzülüyorum. Gerçekten!! Düzensiz öğünler ve zırt pırt hazırlanan sofralar... Ne pişirsem dertleri...
Ramazan ayında her yemek ziyafetti...

4 yorum :

  1. benimde içim bi buruk oldu be seyhan :( Ramazan bayramın kutlu olsun canım..

    YanıtlaSil
  2. Sonunda girebildim. :)) Neden bilmiyorum ama bloguna giremiyorum. Ramazanın bitmesine bende üzüldüm ama şu sahura kalkmak bana çok zor geliyordu. Bana kalsa hiç sahura kalkmadan tutarım ama annem zorla kaldırıyor malesef. Aslında bu yıllar iyi yıllarımız. Akşam ezanı 9 da okunduğunda ne yapcaz onu düşünüyorum ben. Açlıktan çok o kadar saat o sıcakta susuz kalmak beni çok düşündürüyor.

    YanıtlaSil
  3. Nalan, tşkederim cnm...

    Semra, bende sonunda girebildim!!! ay deli ediyor bazen!!! sahuruda seviyorum iftarıda:))) ramazanın bitiminden ilk bi kaçgün gece kalkıp bişiler yiyorum ben:) şimdilik pek korkutmuyor beni ama kolay olduğunu unutunca düşüncesi rahatsız edebilir; uzun yaz günlerinde oruç :):))

    YanıtlaSil
  4. Seyhancım bana da bu ramazan zor geçecek gibi geliyordu ama su gibi geçti,demekki aldığımız manevi lezzetler bi çok fiziksel ihtiyacı tölore edebiliyor.Bu açıdan bakınca 9 da değil 11 de bile açacak olsak yine lezzetli ramazanlar bizi bekliyor demektir inş.:) Sevgiler canımcım...

    YanıtlaSil

söz sizin...