28 Aralık 2015 Pazartesi

Kraliyet Kitap Kulübü #3

The Royal Book Club ilerliyor genişliyor ama ben yazamıyorum.
Hemen bu döngüyü kırıp yazmam gerekiyor.

İlk kitabımız daha doğrusu kitaplarımız Esma'dan geliyor.
Esma bana hangi kitapları alayım diye sormuştu ve benim de ona birkaç önerim olmuştu. O da Yıldız Tozu'nu ve Sarah Jio'nun hemen hemen tüm kitaplarını almış.
"Yıldız Tozu da çok güzeldi ancak Mart Menekşelerini elimden bırakamadım", ve, "çok güzel bir kitap zevkin var teşekkür ederim", dedi ^.^
Ben teşekkür ederim bu kadar ince olduğun için Esma ^.^ Diğer kitapları da okudukça bana yorum yollamayı unutma ^.^

Diğer kitaplarımızı instagramda #theroyalbookclub etiketini kullananlardan seçtim. Şahikacım tam bir Debbie hayranı benim gibi. Okuduktan sonra benim Bahçemde Yeşeren Umutlar yazıma yorum bırakmıştı ki bu benim en sevdiğim geri dönüşlerden ^.^ Çok sevdiğini söylememe gerek yok, herhalde. Onun ve benim yorumuma bu linkten ulaşabilirsiniz.


Yine kulübümüzün kıymetlilerinden Eskaymak ile sıradaki kitaba değinelim. Süper Dadı ^.^ Benden sıcacık kitap önerisi isteyenler oldu mu aklıma ilk gelen kitap. Ezra'm da beğenmiş. Hemen link verelim Esra ne yazmış diye merak edenler varsa, merakta kalmasın okusun ^.^


Aslında üç görüşe yer veriyorum ama öyle yaparak bitiremiyebilirim sizden gelenleri düşüncesiyle dörtleyelim bugün. Benim kitap yorumlarıma güvendiğini her fırsatta dile getiren, sizlerin de tanıdığı Nehircce ve Ardımda Kalanlar ile kapanış yapalım. Acıklı bir ve gerçekçi bir romandı değil mi?

Sizin bu kitaplardan ya da benim önerimle okuduğunuz kitaplar var mı? seyhanc@gmail. com adresine görsellerinizi ve yorumlarınızı gönderebilir, instagramda #theroyalbookclub etiketini kullanabilirsiniz. Belki bir sonraki kulüp buluşmamızda sizin yorumunuza yer veririm belli mi olur?!

5 yorum :

  1. O yüzden aylık olarak hazırla ya da haftalık :D

    YanıtlaSil
  2. Canım,senin her okuduğun kitap her öneri için küçük bir ajandaya notlar alır oldum artık :) gerisini sen düşün..
    Daha çok okumama sebep oluyorsun bunu bilesin... Ayrıca yorumumu bu sayfaya yazacak değerde gördüğün için de çok teşekkür ederim. İnşallah daha da çoğalalım. sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay ne demek ben teşekkür ederim. mutlu oluyorum ^^
      inşallah çoğalalım büyüyelim farklı organizasyonlara da imza atalım ^^

      Sil
  3. Royal Book Club'da olmak bir ayrıcalıktır efenim :) Teşekkür ediyorum, büyük keyif alıyorum :*

    YanıtlaSil

söz sizin...