4 Eylül 2016 Pazar

Pia Hakko'nun Gelinliği


Bu bir düğün/gelinlik blogu olsaymış, 2016 parlayan yılı olurmuş.
Düğün haberi vermeye gelinlik yazısı yazmaya yetişemiyorum resmen.

Ben zaten severek yazıyorum ama sizden de bu yönde beklenti olunca, haberim olmayan düğün kalmıyor. Misal bu düğünü İpek haber verdi bana, yazmayacak mısın dedi ^.^
Instagramda etiketlenmediğim ünlü düğünü yok :))

Buradan yetkilere sesleniyorum, bence beni düğünlere davet edin, hem blog için fotoğraflarımı kendim çekerim, hem de gerektiğinde mendili elime alıp halay başı olurum.

Ay yok bir daha düşündüm de, Hakko'lar beni düğüne çağırsaydı ne giyerdim yaw?!
Bir de 'o ne giyeceğim?' stresini her hafta sonu yaşamak mı?! Ahh yok yok, böyle de iyiyim.

Amma uzattım.. ama heyecan olsun diye, yoksa geveze olduğumdan değil.
Efendim ben de tanımıyordum ama öğrendim Vakko Holding yönetim kurulu başka Cem Hakko'nun Bettina Machler ile evliliğinden olan kızı (demek ki başka evliliklerinden de çocukları var, buradan onu anlıyoruz) Pia Hakko, yedi yıldır birlikte olduğu Kerim Yeşil ile evlenmiş.

Sinagogda olması planlanan tören sonradan Four Seasons Otele alınmış.
Gelinlik alabildiğine sade. 
Pronovias'ın sahibi Alberto Palatchi Pia Hakko için özel tasarlamış bu gelinliği. Keşke biraz daha sade yapsaymış.. size de, tasarlarken fazla zorlanmamış, diye düşündürmedi mi? :))
Adam hiç kasmamış ya. 

Gelinliğin nikah kıyılırken ki hali çok çok hoşuma gitmekle beraber, cidden inceledikçe, vay canına daha ne kadar sade olabilir ki, diye şaşkınlık içinde kaldım.

Bir korkum da şu ki, sade ama çok zor ve kolay sanıp bu gelinlikten yaptırmak isteyenler, ya da bu gelinliği nişanında ya da bir başkasının düğününde giymek üzere farklı rengini bizim terzilere/gelinlikçilere diktirmek isteyenler olacak ve asıl cümbüş o zaman kopacak gibi. Çünkü her ne kadar bir esprisi yok gibi gözükse de olay detaylarda saklı, gelinliğin işçiliğine söylenecek söz yok, sakın yaptırmaya kalkmayın, tamam mı?

Tabii ki bir gelinlikle bir düğünle evlenecek değildi Pia Hakko.
Sanırım dün de Mykonos'ta bir düğün yapmışlar, ondan önce de bir party vermişler, falan da filan. Artık 40 güne tamamlarlar herhalde.
Zaten yedi yıldır beraber olan bir çiftin birlikteliklerini böyle binlerce davet ve partiyle kutlamasına bir anlam veremedim ben, siz bi anlam verdiyseniz aydınlatın beni ^.^

Dünkü eğlencelerinden görüntüyle yazımı sonlandırıyorum ve bu düğün ve gelinlik hakkında yorumlarınızı bekliyorum ♥

4 yorum :

  1. vouuvv çok hızlısın :)) bak ben dünkü eğlence fotoğraflarını ilk sen de gördüm .. gelinlik sade ama dediğin gibi taklit edilmesi zor ince detaylar içeriyor ;ben çiçeklerin taç havası verilerek başına yerleştirilmesi olayını sevdim. bana gelinlik ve abiyelerde başa konan renkli çiçeklerden gına gelmişti artık çiçek görmesek mi derken aa bak bu zarif durmuş dedim...bu yıl evlenen herkese mutluluklar dileyelim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seni mi kıracağım yeter ki böyle benlik yazı iste :)
      herkese mutluluklar peşinenn ^^

      Sil
  2. Ben de tam tersi diktirsinler diyorum. Bazı tasarımlara pahalı diyerek burun kıvırıp dikerim diktiririm diyenler ucuzunu da bir görsünler bakalım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa insafsızsınnn :))
      görüyoruz sonra incicapse falan konuk oluyorlar hayaller hayatlar deyüü :))

      Sil

söz sizin...