27 Eylül 2016 Salı

Acun Ilıcalı'nın Kızının Düğünü

Belki, "Acun Ilıcalı'nın o kadar büyük kızı mı vardı?", diyeceksiniz ama ilk evliliğinden olan 25 yaşındaki Banu Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi.

Makyajı güzel gelinliği sadeydi.




Gelinliğe dair fazla bir fotoğraf bulamadım ama zaten asıl olay, Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve iki kızının anneleri olan Zeynep ve olaylı birlikteliği Şeyma da düğünde olmasıydı.
Bu düğün ilk defa aynı ortamda bulunmaları açısından da önem taşıyor.
:)))
Ay bi' gülesim geldi, sanki tarih dersi veriyorum. "Not alın evlatlarım sınavda sorarım bu düğünün önemi ve sonuçları."
Hahayyy:))

Konumuza hemen ve hızlıca dönüyorum, Zeynep'in kıyafetini ne kadar zarif bulduysam Şeyma'nınkini de o kadar ucuz buldum. Ucuz derken ne demek istediğimi anladığınızı umarım. Yoksa kıyafetine çok çok para harcadığın eminim. (Yazar burada gözlerini devirdi)


Düğünün ünlü akınına uğraması bizi şaşırtmaz herhalde, Acun dünür oldu neticede.
Hadise ve Murat Boz'uberaber görmek hoşuma gitti ne yalan söyliyeyim ama tabii, favorim, Musti idi. ♥
Düğünün Swissotel The Bosphorus'da gerçekleştiğini de belirtelim ve yazayı burada noktalayalım.

Konuyla ilgilenin ya da ilgilenmeyin, okuduğunuz için teşekkür ederim ^^

10 yorum :

  1. bizim evde -malesef- her akşam kesin bir survivor, o yoksa o ses, o da yoksa rising star, o da yoksa oynat bakalım kesin izlendiğinden dolayı ister istemez bir Acun sempatizanlığı vardır. haliyle bu düğün benim de ilgimi çekti. 4 kızın da babasına benzemesine mi bakayım, büyük kız banunun gelinliğindeki makyajındaki ve düğünündeki sadeliğini mi taktir edeyim bilemedim. şimdiki yeni neslin ne kadar şatafat olsa iyidir mantığıyla makyajdan görünmeyen suratsız suratının yanında banunun masum gülümsemesi, bu devirde hali vakti yerinde olup böyle sade mütevazi kızlarda varmış dedirtti.

    YanıtlaSil
  2. Kızı çok hoşmuş bilmiyordum büyük kızı olduğunu.

    YanıtlaSil
  3. 2 eski eş bir sevgili aynı düğünde, başkası olsa topa tutulur ama acuna kimse birşey demiyor. ayrıca kızı çok güzelmiş.

    YanıtlaSil
  4. Hülya Avşar bir programına Mustafa Ceceli'yi konuk olarak almıştı, konu onun "hacı"lığına gelince ağzını yaya yaya "sende 4 tane eş alırmışsın hahay" şeklinde gülmüştü. Dalga geçip aşağılıyordu aklınca. Eminim patronu tatlişkosu acunun karılarını inci gibi dizdiği kızının düğüne ayaklarını dötüne vura vura gitmiştir. Paranın gücü...
    Şeymaya gelince :)) Tam bir kezban yaa... Bu kadar varoş olmayı nasıl beceriyor bilmiyorum. Bir yandanda acıyorum buna ben. Metres olduğunu bir türlü bunu kabullenemedi.Sosyal medyadan devamlı birilerine mesajlar verme çabası bilmem ne.
    Hayır asıl şaşırdığım benim, acunun bu kadar kezban bir kızdan çocuk yapması, ilişki yaşıyor oluşu. Yani kız çok güzel ama com'on dostum çocuk yapcak kadar mı? Gerçi üç farklı kadından bir sürü çocuğu olduğuna göre doğum kontrolden bir haber bu acun :D Neyse tavşan gibi üreyebilir adam sonuçta yedi ceddini doyurcak parası var :D Bu 70 ine kadar da ürer bence :D Bir iki kere daha evlenir. Sen yine bir post yazarsın ben içimi dökerim ajsdhaksd :D

    YanıtlaSil
  5. Ne zaman yazacağını merak ediyordum, ellerine sağlık. Şeyma'nın kıyafeti gerçekten ucuz. :3

    YanıtlaSil
  6. Ben acunun kızı bile olduğunu bilmiyordum , bir eşlerine bakayım dedim beynim çorba oldu :D

    YanıtlaSil
  7. acun firardayi sunarken acun yani henuz oyle unlu o kadar unlu degilken yani paraya hala para derken 😀 banuyu televolenin cekimlerine getirmisti. dogum gunu hediyesi olarak. nasil masum nasil tatli bi cocuktu. hic degismemis o tavri. gelinligi de kendi de cok guzeldi. Allah mesut etsin

    YanıtlaSil
  8. Benim şaşırdığım nokta ise Şeyma'nın herkesle resim çekip atması. Pozlarda da kendi ısrar etmiş gibi durması. Acıyorum bazen. Ne yaşattıysa onu yaşayacak çünkü.

    YanıtlaSil
  9. Yaa kendi bloğumdan nerelere geldim :))

    Ben Zeynep Ilıca'lı yı çok beğeniyorum.. Çok hanım, hoş ve kalite bir kadın..

    YanıtlaSil
  10. Rica ederim keyifle okudum :)

    YanıtlaSil

söz sizin...