3 Ocak 2016 Pazar

İşte BenimStilim {All Star}

*Blogda konuk yazar günü.
Diğer "Kezban'ın Tv Köşesi" yazıları:


Gündüz kuşağının koca aramayan, dramlardan uzak tek farklı programı desek abartmış olmayız herhalde...

İşte Benim Stilim, her kanalda benzerleri yapılsa da, aslı kadar başarılı olamadıkları için şimdilik ekranların tek stil programı. TV8'in All Star serisine bu yarışmada dahil oldu ve bu sezon "İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR" olarak dört buçuk ay boyunca ekrandaydı. Ve geçen hafta finali yapıldı. 
Yarışma beğenin beğenmeyin, kavganın­ gürültünün içinde modaya dair tüyolar, son trendler ve iyi kombinler hakkında fikir veriyor. Her birinin kerameti kendinden jüri üyeleriyle keyifli de bir program. 
Nur Yerlitaş'ın hala anlam veremediğim, damar şarkılar eşliğinde yaptığı jest ve mimikleri; Ivana Sert'in (Kemal Doğulu'nun bile duygudan duyguya geçtiği, ağladığı, kızdığı programda, Ivana Sert aynı yüz ifadesiyle yıllardır ekranda bunu slav ırkına mı bağlamalıyız acaba ? ) noktalı ünlü harfleri noktasız telaffuz etmesi (tülüm...), Öykü Serter'in yarışmacılara zaman zaman yurt müdiresi gibi davranması ama genelde başarılı sunumuyla sadece bir yarışma olmadığının da ispatı. 
Çokça da şov aslında. 


Yarışmanın finali oldukça sürprizliydi. Çünkü favori yarışmacıların hiçbiri umduğunu bulamadı. Öyle ki benim de favorim olan Gülşah, sonuncu olmasına çok içerlemiş olmalı ki, instagram hesabından sitem dolu bir mesaj yayınladı. Yarışmayı marjinal kıyafetleri ve hayatıyla tanınan Ayşenur kazandı. İkinci, yarışmanın en zayıf ismi Nihal; yarışma boyunca aldığı üzgün suratları toplasa kendine gala kıyafeti yapar. Ama sempatikliği ve kuvvetli çenesiyle bence ikinci oldu. En büyük şok Ayşegül tabii. O kadar kendinden emin ve inanarak tartışıyordu ki sondan ikinci olması şaşırttı.

Yarışmanın yeni sezonunda Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu yok, onları yerini Hakan Akkaya ve Neslihan Yargıcı aldı. Bence gidenleri aratmazlar. Ama asıl değişiklik yarışmacılarda, bu sezon ünlüler yarışıyor. Ünlü dediğime bakmayın aşağıdaki isimlerin kaçını tanıyoruz?..
(Yasemin Öztürk, Aslı Zen, Pelin Suade, Sevil Uyar, Hatice, Nil Karataş, İnci Pars, Esra Balamir, Yeşim Erçetin, Esra Sönmezer, Elif Ece Uzun, Simge Tertemiz, Berna Öztürk...)

Kezban_londrada bildirdi, instagram/twitter üzerinden takip edebilirsiniz.