25 Haziran 2014 Çarşamba

Rab Ne Bana Di Jodi

Sende rabbimi gördüm.
Vaay.. nasıl yani?

Hint filmlerini izlemeyi bıraktığımı düşünmediniz, değil mi?
Çünkü izliyorum, bıkana kadar izlemeye devam. Böyle güzel filmlere denk gelirsem bıkmam da biraz zor olacak gibi.

Taani filmimizin esas kızı. Düğün günü evleneceği kişiyi kaybetmiştir. Taani'yi Anushka Sharma canlandırıyor. Söylememe gerek var mı bilmem ama bu hatun da pek güzel. :)
Suri esas oğlanımız. Bu rolde Shahrukh Khan'ı izliyoruz. Taani'nin babasının favori öğrencisidir ve babası ölüm döşeğindeyken bu ikisinden evlenmelerini rica eder. Taani için hayat bitmiştir. Evlense ne olacaktır evlenmese ne, mantığıyla kabul eder, babasını ve Suri' yi memnun eder ancak Suri'ye artık kimseyi sevemeyeceğini ve aşkın sadece ızdırap verdiğini, aşık olmadığı için çok şanslı olduğunu söyleyerek bütün yolları tıkar adeta.
Oysa Suri, Taani'ye ilk görüşte aşık olmuştur.


Bakalım Taani, Suri'ye nasıl aşık olacaktır?
Güzel güzel tüm filmi anlatacağımı sanmadınız değil mi? Bana göre fazla bile bilgi verdim. Ben filmi izlemeye başladığımda bu kadar bile bilgim yoktu.
Romantik komedi, danslar, eğlence ve hüzün bir arada. Müzikler harika! Dans sahneleri oldukça fazla ama konumuz buna müsait. İzleyince anlayacaksınız beni :) Bu arada danslar şahane!


Yalnız bu  filmi bana önerdiniz ama bence bu film izlenmeden evvel "Avaramu" isimli hint klasiğini izlemem gerektiğini söyleyebilirdiniz. Benim zaten listemde, izlemek istiyorum da bu filmde Avaramu'ya gönderme var. Neyse ki göndermeleri anlayacak kadar Hint sinema bilgim var:P
"Dhoom 3"den bahsettiklerinde de anladım da neden filmin sonunda Kajol'a, Rani Mukherjee'ye teşekkür edildi onu anlamadım. Filme konuk oldular da ben tanımadım mı yoksa! :s
Lütfen biri bana açıklasın ^.^

21 yorum :

  1. hım hımm listeye alınmıştır :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de izledim bunu ve bütün göndermeleri anladım:) Yaşasın bollywood:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. harikasınnn!
      peki bana da diyeydin sonunda neden geldi o teşekkürler o kadınlara?

      Sil
  3. Sanırım seni farklı yapan ve yazılarını sevdiren şey bu. Nereye baksam kendimde dahil bir "Asya" tutkunluğu. İlk kez sende görüyorum "Hint Filmi" aşkı. Özgün olmanı seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah teşekkür ederim bana kalırsa sevdiğinden bu sözler.
      ^.^
      çok blogger var aslında ben de onlar sayesinde özendim.

      Sil
  4. Ben de diyodum bu kız hiç film izlemiyor herhalde artık diye yazıyı kaçırmışım ^^ Dhoom 3 e gidemedim halaaa -_- Bu dizi güzeldi evet ben de önermiştim ama listende daha güzel diziler de var ^^ Kal Ho Naa Ho Bodyguard gibi:) Hatta bunlardan güzelleri de vardır başkalarının önerdiği ^^ Ben de acilen izlemeliyim yeni bi Hint filmi çok özledim. Kore dizilerinden vakit bulursam bi de Kpss var.

    Haule Haule derrr kaçarımmm ^^ Veee diğer film yazılarıııı meraklaaa bekliyorummm
    Sevgiler ^^ :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de dhoom3 e gidemedim çünkü ilk ikisini izlemedim henüzz :)))

      hadi ya onlar daha mı güzel bu çok içten geldi bana çok sevdim büş.
      kpss yolunda başarılar diliyorum.
      az film çok test. fighting!

      Sil
    2. yok bu da güzel de onlar daha sıcak geliyo bana bilmem ki ^^ Belki sen bunu daha çok sevmişsindir :) Ben il ikisini izlemedim ama gidicem ama staj var ne zaman bilmiyorum Ramazan da geldi :)
      Ahhh okulla yürütemem hiçbir zaman hiç çalışmadım diyebilirim ve çok film az çalışma oldu benimmkiii ama teşekkür ediyorummm canımcımm^^

      Sil
    3. dur bakalım daha onnları izlemedim belki dediğin gibi onları daha çok begencem ;)
      daha gençsin su akar yolunu bulur, hayırlısını dileyelim, kim bilir ne güzellikler bekliyor seni ;)

      Sil
    4. ahh yorumun bile umut saçıyorr çok sağoll ya ^^ aynen herkes için hayırlısı neyse o olsun^^ :*

      Sil
  5. Ben bu filmi nasıl izledim ki göndermeleri anlamadım. Zaten avaramu'yu izlemedim. Dhoom 3'ude yeni izledim. En iyisi bu filmi tekrar izleyeyim. Bu arada hint filmi önerileri için sizin postlara bırakılan yorumlar bakıyorum, çok işe yarıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)
      ay yorumlar şahane, bi kaç sene yetecek film var yorularda sağolsunlar ^.^

      Sil
  6. Hint filmleriyle pek aram yoktur hatta filmlerle ve dizilerle pek aram yoktur ama son kısımlarını izledim ben bu filmin :) Çok fazla dans vardı evet ve ben çok sıkıldığımı hatırlıyorum izlerken :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu film beni ilk dakikan itibaren sardı.
      genelde çok dansa kızarım danslara bayıldım bu sefer.
      arada abartılı tepkiler vardı belki ama onları görmezden gelebildim.
      nasıl sıkıldın anlamadım :s

      Sil
    2. Bak şimdi kendi içimde tereddüte düştüm niye ben sevmedim acaba diye :))) Belki de tatsız bir anıma denk gelmiştir :)

      Sil
    3. ama sen baştan demişsin hint filmlerini sevmem diye. bence ondan ;)

      Sil
  7. Oncelille bu filmi cook sevdim diye yazayim tatlim.. Cok guzel film. Avaramu filmine nasil gonderme yapilmis onu ben anlamadim ama . Avaramu filmini yillar once izledigim konuyu unuttum ondan mi anlamadim kine. :((
    Kajola ve digerlerine tesekkur edildi evet. cunku onlar filmin sarki bolumunde rol aldilar. hani avaramu filmindeki gibi giyinmisdi ya ondandir diycem de bana da sacma geldi :))
    Gerci cekim yapilan sokak ahalisine bile tesekkur ediliyor ya tum filmlerin sonunda ondan yani unlu artistler sonucta islerini guclerini birakip gelip oynamislar :))
    Ayy Seyhan hint filmi aserdim resmen yaa// Bakayim bir tane simdi ::

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ya teşekkür ederim. ben onları görmedim eger öyleyse elbette teşkkür edecekler, ben bazen onlar dans ederkeen başka şeylerle ilgilenebiliyorum :)))) kaçırmışım youtubedan bulup izleyeceğim ama o kadar konuk olmuşlar kaçırmak olmaz :D

      Sil

söz sizin...