3 Temmuz 2017 Pazartesi

Göz Çevresindeki Kırışıklık

Eğer bir şekilde ilişkimiz var ve size göz çevreniz için krem aldirmadiysam yeteri kadar samimi değiliz demektir.
Ya da henüz söylemenin uygun bir yolunu bulmamışım demektir.
Veya -çok nadir ama- ihtiyacınız yoktur. (Ama bu dediğim gibi çok nadir 😉)

Geçen gün bir öğretmenle ciddi bir konuşma yapıyoruz. Daha doğrusu ben dinleyiciyim. Kadın anlatıyor anlatıyor.. benim düşündüğüm ise "göz çevresi için krem kullanıyor mu acaba? Kullanıyorsa hiç ise yaramamış. Benden küçüktü bu kadın ya acaba benimkiler de böyle mi gözüküyor acaba?" Oluyor.
(Umarım benimkiler öyle gözükmüyordur. )

Samimi söylüyorum o kadar dikkatim dağılmış ki söylediklerini eve gelince idrak ediyorum.
Bu arada hoca bana uyuz oldu sanırım. Öyle ya, beni ilgilendiren ciddi bir konuda kendisini hiç takmamak.. bunun üzerine düşünsenize,  hocam lafınızı böldüm ama göz çevreniz için krem kullanmayı ihmal etmeyin dediğimi 😂😂😂

Göz çevreniz için krem kullanın ya ölmezsiniz. Kırışıklıklarımızla başkalarının dikkatini dağıtmaya ne hakkımız var 😂

Aslında bu konular hakkında size marka verebilecek kadar bilgili değilim. Sadece vichy iyidir vichy deyip vichy alıyorum. Diğer ürün ise Rossman'da satılan ucuz ama güzel ürünlerden. Bir youtuberda görmüştüm oneriyordu, durur muyum aldım ve o kadar kişiye aldırdım ki inanamazsınız 😃
Düzenli kullanacaginizdan emin değilseniz başlangıç olarak bu Rossman'daki ürünü alıp deneyebilirsiniz. Baktınız düzenli kullanmaya alıştınız sonra ver elini diğer markalar.

Sizin önerileriniz varsa (kiehls hariç, bloggerlarin aksine ben hiç memnun kalmadim) yazarsanız sevinirim.
Paramızı çar çur etmeyelim.
Kırışıklıklarımızla kimsenin dikkatini dağıtmayalim 😂😂

13 yorum :

  1. LR NİN ALOA VERA LI OLAN GÖZ ÇEVRESİ ÜRÜNÜ VAR BEN MEMNUNUM GERÇEKTEN DEDİĞİN GİBİ 32 YAŞINDAYIM VE NEREDEYSE 6-7 YILDIR GÖZ ÇEVRESİ KREMİ KULLANIYORUM VE BENCE FAYDASİ VAR UMU BUNU ANLAMAK KOLAY OLMADIĞINDAN BU TARZ KREMLERDE FARKI GENELDE UZUN YILLARDE FARKEDİYORSUN MESELA 10 GÜN YÜZÜNÜ NEMLENDİRME GERİM GERİM GERİLİR PUL PUL DÖKÜLÜR AMA GÖZ ÇEVRESİ İÇİN YAPTIĞIMIZ YATIRIM 40 LI YAŞLARDA MEYVESİNİ VERECEK BENCE BİDE TABİ GÖZ ÇEVRESİ MASAJI VE SÜNNET OLAN HER ELİNİ YIKADIĞINDA SERÇE PARMAKLARLA GÖZ ALTINI ISLATMAK BU ARADA BU TARZ KONULARLA İLGİLENDİĞİNİ BİLMİYORDUM YA :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay gittikçe gençleşmiyorum tabii ki ilgileniyorum :))
      önerini dikkate alacağım!
      bir de LR ürünlerini hakikaten merak ediyordum, iyi oldu tavsiyen ;)

      Sil
  2. Seyhan bu konuyu hatırlattığın iyi oldu ..ben 30 yaşındayım;henüz göz çevresi için bir şey kullanmadım. 1-2 yıl önce cilt doktoruma sorduğumda;henüz pek gerek yok demişti.hassas ve alerjik bir cildim var o yüzden son 5 yıldır sadece doktorumun tavsiye ettiği dermokozmetik ürünler kullanıyorum. Vichy ; la roche posay ve avene şu ana kadar kullandığım,fiyat performans olarak memnun kaldığım markalar.Aslında dermokozmetik ürün satışı yapan eczanelerde belirli günlerde ücretsiz cilt bakımı ve analizleri yapılıyor.Oraya gelen cilt uzmanına ürün danışılabilir ve hatta tester istenebilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oralara gelen cilt uzmanlarına pek güvenemiyorum ben ya. sanki bir markı satmak için geliyorlar ve genelde benim moralimi bozuyorlar. çok siyah nokta yok kılcal damarlar. kamerayı derimin içine sokuyorsun daha ne olsun?!
      ama tester almak çok önemli. çünkü bazen aldığın ürün hiç işe yaramıyor atıyorsun önce testerı kullansan bileceksin paran da gitmemiş olacak ama işte testerları kendilerimi sakliyorlar nedir istemeden vermiyorlar.

      Sil
    2. yok canım ben eczaneye gelen bakım uzmanı elemanları kastetmedim; onları dinlemiyorum zaten.Denk gelirse tanıtım günlerinde cilt bakımı yaptırıyorum sadece.Ben yaşadığım şehrin üniversite hastanesinde çalıştığım için direkt olarak dermatolog hocalarımızla görüşebiliyorum :) küçük bir şehirde olunca dermakozmetikler belli bir kaç eczanede satılıyor e haliyle eczacılar da hocaları tanıyor. Bana bişeyler tavsiye ettiklerinde dinleyip '' hmm tamam ben bir de x hocama sorayım o önerirse gelirim'' diyorum. Böylelikle gereksiz ürün almaktan da kurtuluyorum :))

      Sil
  3. 😂😂😂 ay o ben miyim yoksa bi son konustuklarimizi dusundum. bende bu ara ihmal ediyorum 😕 hemen butun markalari denemis biri olarak sunu diyim vichy urunleri disinda cilt yaslanmasini geciktiren nemlendiren guzel urun yok tek gecerim. laroch iyidir dedim aldim resmen sarkti goz altim

    YanıtlaSil
  4. yeri gelmisken hindistan cevizi yagindan memnun kalmadim varsa sari kantaron susam yagi yoksa zeytin yagi yuz icin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hindistan yagından ben de memnun kalmadm.

      Sil
  5. Umarım yaşlanmam :(

    http://tembelprenses.blogspot.com.tr Son yazımda başarı hikayemi anlattım. Gelmek ister misin <3

    YanıtlaSil
  6. ben Nivea Visage Q10 Plus Göz Çevresi Bakım Kremi kullanıyorum düzenli kullanırsam memnun kalıyorum ama düzeni bozunca ucuz pahalı dediğin gibi farketmiyor :)

    YanıtlaSil

söz sizin...