7 Kasım 2009 Cumartesi

Ulan Robbie!

Ben bu ara bu şarkıya+klibe taktım dostlar. Bir kötülük yapıp sizinde takmanız için sizinle paylaşıyorumm:))



Robbie Williams bir ara en öpülesi erkek seçilmişti :)) Valla ben seçmedim ama seçebilirdim de. Ya böyle şeyler yazıp sonra çok pişman oluyorum ama:)))))

Klipte de görebileceğiniz o kendinden emin, ukala, serseri tavırlarına bayılıyorum ve ben Robbie Williamsı ördeğe benzetiyorumm:))
Öyle sıradan bir ördeğe değil ama. Varyemezin yeğenlerine.. Ama özellikle o mavi kıyafetli olana benzetiyorum. Adını bilemiycem şimdi; Cin, Can ya da Cem olmalı :))) (Asıl adları Huey, Dewey ve Louie :) )



görsel kaynak

16 yorum :

  1. her ne kadar öpesim gelmese de klibi beğendim...Ses sistemi ile herkesi ayağa kaldırabilecek bir şarkı.. paylaşım için teşekkürler Syhn... :)

    YanıtlaSil
  2. :))
    doğru tespit ses sistemiyle kimseyi oturtmaz..

    YanıtlaSil
  3. hahahaha bende hep ördeğe benzetirim Seyhancım:D yalnız değilmişim :)

    YanıtlaSil
  4. Şarkıları ve klipleri süper ! Şarkı söylemesi , şarkılarının müzikleri falan çok hoşuma gidiyor ama öpmem :) O beni öpsün :P

    YanıtlaSil
  5. Stuven, öylee di mii :)

    Pinky, inanmıyorum yaa gerçekten mi :)))

    Aicha, ihi bu da güzeldi! ;)

    YanıtlaSil
  6. sözlerini anlamadıımdan mıdır nedir bi türlü sevemiorum yabancı şarkıları :) müzik güzel ama..

    YanıtlaSil
  7. Bi ara ben de sarmıştım bu Robbıe ye...Uçuk kaçık kliplerini defalarca izleyip her seferinde ilk defa izliyomuş gibi pır pır ediyodum :)) Ama pek mazilerde kalmış şimdi görünce hatırladım anca:) Ördek benzetmene de ne diyeyim canım alemsin ya :DD

    YanıtlaSil
  8. Onuncu Köyün Adamı, :))

    Zeynepin Sesi, eşlik etmek ayrı bi keyif tabii şarkılara ama bazılarını dinlemeden olmuyor işte..

    Bilgecim, heh işte şimdi ben öyleyim.. takıldım sabahtan akşama kadar izleyebilirim:))

    YanıtlaSil
  9. Bir iyi, bir kötü haberim var!!!! (Yıllardır bir köşede bekleyen bu cümleyi ne zaman kullanacağım diye merak ediyordum hep!kısmet sanaymış:)Kötüden başlanıyordu dimi?Ha tamam.Biraz önce haberlerde izledim.Senin Robbie!Gelecek sene evleniyormuş!!!Öndeki arabayı takip et!Padon ya. Bu da yılladır kullanılmayı bekleyen cümlelerdendi, arada karışmış!Nerde kalmıştım?Ha iyi haberse Robbie nin gönlünü çalan bir Türk Kızıymış!!!Yabancıya gitmemiş yani:))

    YanıtlaSil
  10. hem vallahi hem billahi :) hamurunda ördeklik var bu adamın. dudak hareketlerinden sanırım :) birde biyerde yerde okudum Türk asıllı Ayda Field diye bir bayanla evlenebilirmiş. bu da haber olsun Robbie'den :)

    YanıtlaSil
  11. Hayat, inanamıyorum yaaaaa!! türk kızı mı???
    ay sevineyim mi üzlüleyim mi bilemedimm :))

    Pinky, vay be! türk asıllı demek. ay şoklardayım! bi kerede asansörde türk kızıyla basılmıştı yıllar yıllar evvel:) demek zaafı vardı:))
    seninde ördeğe benzetmene çok sevindim ama;)

    YanıtlaSil
  12. Öpülesi erkekmi seçilmişş aaaa :))Kim seçti acaba,biz niye yoktuk ankete katılanlar arasında :) Benim adaylarım başka ama ;)Bak ben de taktım Robbie'ye şimdiiiii :)

    YanıtlaSil
  13. bu şarkı kesin ödül almalı
    o kadar güzel ki :)

    YanıtlaSil
  14. ayyyyyyyyyyyyyyyy =)zamanında hastaydim buna hahah =)ben seçmedim ama seçerdim hahaha =)

    YanıtlaSil

söz sizin...