19 Mayıs 2018 Cumartesi

Prens Harry'nin Düğünü&Meghan Markle Gelinliği

Sayfa görüntülenmem şimdiden artmış.
Siz eğer sevgili okur bu yazıyı yazacağımı düşünerek bloğuma geldiyseniz, tam isabet.
Siz de hoş geldiniz diğerleri ;)
2 saatlik düğün mesaimden sonra fişek gibi görüntülerle karşınızdayım. İkiye mi bölsem yazıyı bilemedim ama bakarız artık gidişata göre.

Nikah merasiminin gerçekleşeceği mekan:



Bak şu hemen üstteki fotoda, sol alt köşede sarı elbiseli kadın var ya.. Ah o var ya.. geleceğim ona bekleyin.




Birçok ünlü davetli katılmıştı düğüne, bunlardan biri de George Clooney idi. O sarı elbiseliyi de artık biliyorsunuz sevgili(!) eşi Amal. Kadın resmen benim hayalimi yaşamıyor mu sizce de? Neyse, konuyu dağıtmayalım, ama George Clooney'in de David Beckham'ın da katedrali incelemelerine ne demeli 😂


Damat, ağabeyi ile birlikte gelip halkı selamlaya selamlaya içeri geçti.

Şurada minik bir ara vereceğim. Şu saça bakar mısınız?

Ya sen Kraliyet düğününde çalıyorsun hanım hanımm.. Kız bir fön çekemedin mi? Düzleştiricinde mi yok? Bu kadın beni gelin kadar kahretti 😂 Geline geleceğim.

Ve kim geliyor tahmin edin. Hayır gelin değil.

 Eveet. Kraliçe!

Sıra gelinde. Çok heyecanlıyım 😒


Düğünü canlı izledim, akşama misafirimiz var tatlı yapacaktım tatlıyı yaparken izledim yoksa oturum izleyemezdim bunca zaman. Ama tatlıyı ağırdan aldığımı itiraf edebilirim.

Gelini görünce gerçekten gördüğüm şeyi mi giymiş diye düşündüm. Gözlerime inanamadım.




Gelinlik Givency, duvak 4,5 metreymiş. Yemişim civencisini ya!😡
Yani sadelik seversiniz, bir şey diyemem ama bu kadın düşes!
Zaten ben sade bir şey bekliyordum sadece düz bir elbise beklemiyordum.
Düz elbise deyip geçmeyelim, 100 bin pound olduğunu söylemiş miydim?
Hiç aman pek de asil falan etmeyin, yolarım!




 Babasının katılamadığı (kraliyet engelli) düğünde damadın babası Prens Charles gelini damada takdim etti. Her şey bir yana bu Harry'nin bu aşık halleri bitirdi beni ♥ Çok uysal bir kız bence bu Meghan ve Harry ona bayılıyor. Çok tatlılardı kesinlikle!

Ama Harry Meghan'a nasıl bir oyunculukla harika görünüyorsun diyebildi bilemiyorum. 😂

 Yalnız kabul edelim ki fotoğraflarım harika, hem de hespi benim çekimim benim seçimim 😂
Hemen üsteki fotoda sağ köşede gelinin annesini görebilirsiniz, Oscar de la Renta giymişti çok da duygusaldı😊

Ve en sevdiğim. Halkı selamlama. Mutlu son ♥










8 yorum :

  1. Selam Seyhan ; öncelikle hayırlı Ramazanlar diliyorum. instagrama tez vakitte dönersin umarım ^^
    ''Ey monarşi zaman değirmen taşı gibi seni de nasıl ezip geçti. Boşanmış bir kadını sevdi, evlenmek istedi diye tahtından feragat eden 8. Edvard, sevdiği adam dul diye mutsuz bir hayat süren Prenses Margaret,Prens Charles Camilla'yı unutsun diye kurban seçilen Diana ruhunuz şad olsun.'' düğüne gelirsek :öncelikle Seyhancım çektiğin fotoğraflar için seni tebrik ediyorum, çok güzel kareler yakalamışsın :)
    ** Megan 2. evliliği olduğu için şatafattan uzak bir gelinlik secmek istemiş sanırım ama olayı biraz abartmış , her iki elbisesinde de bariz potluklar vardı. Kilisedeki törende giydiği gelinlikte en azından işlemeli bir bel kemeri olabilirdi, başındaki taçla bütünlük sağlayabilirdi.
    ** Harry'nin Megan 'a bakışlarından,Megan'ın parlayan gözlerinden birbirlerini sevdikleri belli. Umarım mutlu olurlar. Düğündeki pek çok detayda Prenses Diana'yı anımsatacak detaylar kullanılması çok zarifti.
    Annelerinden çalınan huzur ve mutluluğu hem William hem he Harry doya doya yaşar umarım.
    ** Kate e herkes birşey söylemiş,isterse 10. kez giydiği elbiseyle gelsin yine de zarif ve şıktı. George ve Charlotte ise çok tatlıydı.Ben Kate 'in after party de ne giydiğini merak ediyorum.
    Son olarak Camilla o güllaça benzeyen şapkayı çok mu aradı acaba? ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İpekcim harika tespitlerle muhteşem bir yorum daha bırakmışsın.
      söylemeden geçemezdim. ♥

      Sil
    2. bilmukabele Seyhancım :) Ayrıca şunu da eklemek istedim: İngiliz kraliyeti çok eski ve geleneklerine bağlı olduğu ve önceki vakalar herkesin malumu olduğu için Harry'nin Meghan la evlenmesi bu kadar olay oldu,bence.Diğer Avrupa kraliyet ailelerinde taht varisi olduğu halde halktan biriyle evlenen veya daha önce evlenmiş biriyle evlenen o kadar çok kişi var ki.. İspanya kraliçesi Letizia hem halktan hem de Kral Philippe ikinci kocası. İsvenç Velihat Prensesi Victoria spor eğitmeni ile evlendi.Yine Victoria'nın kardeşi Prens Carl Philip'in eşi Sofia eski bir manken. Norveç Velihat Prensi Hakoon 'un eşi Mette-Marit'in önceki evliliğinden bir oğlu var gibi.. ^^

      Sil
    3. yorumlarda bu bilgileri bir tek ben okuyorum diye üzülüyorum. sana bir teklifim var, bu konularda yazmak istersen konuk yazarım olabilirsin. ♥
      çok memnun olurum. bence harika bir fikir düşün bunu. seyhanc@gmail.com

      Sil
  2. Gelinlik Givency, duvak 4,5 metreymiş. Yemişim civencisini ya!😡
    Yani sadelik seversiniz, bir şey diyemem ama bu kadın düşes!
    Zaten ben sade bir şey bekliyordum sadece düz bir elbise beklemiyordum.


    Hislerime tercüman olmuşsun Seyhan. Aynen ya sade başka bir şey basit başka bir şey. Bence gerek yeni doğum yaptığından gerek rahatlığında aynı elbiseyi giydi. Ama insan kaynının düğününe azıcık özenir :) Değer vermemiş gibi geldi bana. Gelinlik ne kadar falso ise saç ve makyaj o kadar şahaneydi. Güzel bir gülüşü var kızın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saç makyaj konusa pek giremiyorum anlamadığım için ama makyajı saçı kendi yapmış gibiydi ya :)
      ben seviyrum bu çifti, kız da güzel bence, gereksiz bir yüklenme var kıza karşı bence. onun yerine amal clooney'e yüklenilmeli :)))))))

      Sil
  3. Seyhan’cımben bu postu nasıl kaçırmışım lady kitty okurken burayı gördüm hemen yorum yazmak istedim 🙈 acaba hala meghan ile ilgili neler düşünüyorsun merak ediyorum . Ben ailenin arasını açtığını düşünüyorum özellikle en son verdikleri röportajda ! İlk başlarda bende çok seviyorum ama şimdi aynı şeyleri hissettiğini söyleyemeyeceğim .!

    YanıtlaSil
  4. Seyhan’cımben bu postu nasıl kaçırmışım lady kitty okurken burayı gördüm hemen yorum yazmak istedim 🙈 acaba hala meghan ile ilgili neler düşünüyorsun merak ediyorum . Ben ailenin arasını açtığını düşünüyorum özellikle en son verdikleri röportajda ! İlk başlarda bende çok seviyorum ama şimdi aynı şeyleri hissettiğini söyleyemeyeceğim .!

    YanıtlaSil

söz sizin...