25 Nisan 2018 Çarşamba

Jennifer Lopez'in Sevgilisi Kim?


Benim "keşfet"ime devamlı Jennifer Lopez ile alakalı görsel düşüyor. Ben de bayılıyorum tabii gerek dans performansı olsun gerek giydikleri olsun. Hoş, kadın pek giyinmiyor biliyorsunuz ama giyindiği zaman çok hoş oluyor ancak o iç çamaşırıyla dolaşmayı tercih ediyor.
Neyse konumuz o değil gerçi ama ben size bir ara sevdiğim kıyafetlerini derleyeyim.
Hizmette sınır yok biliyorsunuz. 😉

Jennifer ve erkek arkadaşına dönersek, bunlar yeni yetme sevgililer gibi her yerde beraberler; galalar, konserler, maçlar.. hatta dergi kapağında bile birlikte yer aldılar.
Amerikalıların bir Wendy'si var siyahi bir kadın ve magazin olaylarını yorumluyor, eli maşalı biri. Beraber kapak olduklarında  o da şey demişti, buna nereden çıktı bunun için çok erken hadi tamam iç sayfalara konabilir ama kapak çok gereksiz gibi bir yorum yapmıştı.
En son ben bu adamı Ellen DeGeneres'in programında Jennifersız gördüm! Aaa, dedim, ya daha neler sen kimsin be adam, dedim, kimsin sen! 😂

Adam eski bir beyzbolcuymuş. Kendi çapında ünlü falan ama eski beyzbolcu yeni erkek arkadaş adam popülaritesine popülarite eklemiş. Jennifer Lopez'le çıkmadan evvel ünlü biri olduğumu sanıyordum insanlar tanıyor konuşmaya geliyorlardı falan ama Jenniferdan sonra pek de ünlü olmadığımı anladım demiş bir röportajında. Kırmızı halıda falan gazeteciler çekilir misin fotoğraf almaya çalışıyoruz burada diye sesleniyorlarmış Jennifer'ı tek çekebilmek için. 😂
Başlarda Jennifer'ın koruması sanıyorlarmış falan.

İşte böyle ahali.
Alex Rodriguez. 42 yaşında eski bir beyzbol oyuncusu. Tıpkı Jennifer gibi önceki evliliğinden iki çocuğu var.

Bu gün sizlere oldukça gereksiz bir bilgi daha verdim. Allah affetsin. 

1 yorum :

  1. Şu son cümleye(Bu gün sizlere oldukça gereksiz bir bilgi daha verdim. Allah affetsin. ) bayıldım. Amin. Çok tatlısın. :)))

    YanıtlaSil

söz sizin...