8 Ocak 2018 Pazartesi

Bana Öyle Geliyor Ki..

Ne zamandır bu konu hakkında yazmak istiyordum. En iyisi yazıp kafamdan atmak.
Size de böyle geliyor mu bilmem, hani birine bakıp bana sinirli geliyor ya ya da gıcık geliyor ya da ne bileyim huysuz biraz diye düşünmüşsünüzdür.
Veya açıklanan bir olayın aslının öyle olmadığını falan.
Bu olay mevzusunu da çok düşünüyorum aslında ama bugün konumuz kadınlar.
Ünlü kadınlar.
Ne demek istediğim hala anlaşılmadıysa ben konuya geçeyim. Şimdi daha anlaşılır olacak.

Fahriye Evcen ne kadar estetikli derlerse desinler benim çok beğendiğim güzel bulduğum bir oyuncudur. Ama Fahriye'de ben rahatsızlık seziyorum. Zeki ve bu kadar güzel bir kadının bu rahatsızlığı nereden gelebilir ki bana öyle geliyordur, desem de kendiyle uğraşması, güzel görünme çabası, yapılan estetik dedikoduları -ki onların da gerçek olduğunu düşünüyorum, hepsi bir rahatsızlık göstergesi bana göre.
Sal biraz ya, tamam oyuncusun ama kendi instagram hesabında bu kadar rol kesme, kasıntı pozlar verme. Zaten güzelsin ve seviliyorsun, anlıyor musun? Kasma!

Neslihan Atagül ise büyüdüğünü ispatlama derdinde gibi. Bak rahatsız diyebilir miyim bu kadın için? Diyemem. Hatta aşırı rahat, ben büyüdüm, güzelleştim bunu kabullenin havaları var. Bu da çocuk yaştan beri ekranlarda olduğundan onun çocuk hallerini bildiğimizden ve dahi minyon tipli olduğundan gözümüzde kolay kolay büyümeyeceğini düşündüğünden sanırım.
Büyüdün tamam gördük, inandık, abartma.

Serenay Sarıkaya'yı açık konuşmak gerekirse ne severim ne güzel bulurum. Ama çok huzurlu geliyor bana. İnşallah da öyledir. Yapmak istediği işi yapan, olmak istediği kişiyle olan etrafa pozitif bakan biriymiş gibi. Biraz da dünya yansa umurunda olmazmış gibi.


Şeyma Subaşı nihayet muradına erdi, onun hakkında konuşmak istemezdim ama bana aşırı görgüsüz ve ispat çabası içinde gelir hep. Nefret edenleri kadar sevenleri de var biliyorum ama gözüktüğü kadar mutlu gelmiyor.

Danla Bilic'in bu postta ne işi var, diyebilirsiniz ama Danla bana normalde çok yumuşak, çok uyumlu, çok geçimli ve çok merhametli geliyor. Her ne kadar kendi videolarında tam tersi bir imaj çizse de (ve ben son videolarına katlanamasam da)..


Merve Boluğur, aslında bu postta olmasa da olurdu fakat onun için olan görüşümün, yaygın bir görüş olduğunu düşünüyorum. Bu görüşte olanlar (ve tabii olmayanlar da) yazarsa ne kadar haklıymışım görebiliriz 😉
Kendisi tepeden bakan, havalı, soğuk bir tip gibi geliyor bana. Genelde böyle tiplerden iyi insanlar çıkar ama orasını hissedemiyorum belki Merve de öylelerdendir.

Ee? Sizce?

11 yorum :

  1. Fahriye Evcen ,Neslihan Atagül ikisini de sever güzel bulurum.Şeyma subası ise hayatımda gördüğüm en itici ve bir o kadar da merak uyandırıcı insan :D

    YanıtlaSil
  2. Bazen herkesin herkes hakkında aynı şeyleri düşündüğünü düşünüyorum. Yani şöyle söyleyeyim yazdıklarına katılıyorum ve çoğunluğun da katıldığını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Baktım baktım hiç birinin ilgi alanıma girmediğini gördüm. Daha doğrusu serenay ve merve hariç itici buluyorum.

    YanıtlaSil
  4. ne hoşsun
    bu yazını çok sevdim
    Yorumlarını çok sevdim
    İnsanın kendini nasıl yansıttığı ve nasıl algılandığı ne kadar farklı
    belki senin düşüncelerine tam da zıt bir karakter ama bunu sana aktaramamış demek ki
    bizler acaba nasılız ve nasıl algılanıyoruz?
    Sen de merak eder misin mesela?
    Ben de serenay hakkında huzurlu ve kimseyi takmayan bir kafası olduğunu düşünüyorum
    mesela herkesin ölüp bayıldığı Şevval Sam'ı ben pek sevemem bir şey var bana itici gelen
    Ya da kim ne derse desin Gülben Ergeni severim Dadı daki rolü gelir aklıma
    Emel Sayın millete yapmacık gelir ama ben onun zerafetini gerçek bulurum tanışma fırsatım oldu hatta röprotaj yaptım ve haklı olduğumu gördüm
    sevgiler Seyhan (ne uzun oldu kusura bakma)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne kusuru çok memnun oldum.
      ben de merak ederim nasıl gözüktüğümü nasıl algıladığımı aslında.
      hakkımda düşünülenleri de (iyi ve kötü) az çok hak ediyorumdur derim çunku buna sebep benim :)

      Sil
  5. uzun zamandır ilk defa ben konuşuyomuşum gibi hissettim. fahiyeyi bi gergin ve sinirli buluyorum hep ama negatif elektrik yayıyor. diğer hepsine de katılıyorum. merve boluğur özünde tatlı iyi bi kız bence ama tam büyüdügü sırada empatik mi olsam vamp mı diye bir bocalayıp kendi olmaktan çıkıp vamplığı seçti. sempatik olsun demiyrum ama böyle hiç kendi gibi değil. neslihan ı hiç tanınmadan önce bi dizideki küçük rolüyle çok beğenmiştim.bozdu bence biraz o da kendi gibi değil.bak burda almamışın sinem kobalında sanki gözündeki ışık söndü olgunlaştı çok cıvıl cıvıl bi kızdı. bi mutsuzlaştı sanki bi hüzün çöktü üstüne. ay neyse sustum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya biri daha vardı yazacağım unuttum diyordum ki sinemmiş o ya. onun hakkında da kehanetlerim görüşlerim vardı oysa :)))

      Sil
  6. En çok serenay konusuna katılıyorum. Oynadığı roller genelde hep gıcık roller olsa da kızda huzurlu bi tip var. Ve ben de kendisini pek sevmem oysaki. Şeyma konusunda yorum yazmak bile istemiyorum. Anladıııık en mutlu sensin(yersen) anladıııık en zengin sensin :)) tespitlerini sevdim. Okuyunca hepsine “hakkaten yaaa” dedim :)

    YanıtlaSil
  7. Serenay haricinde listedekileri pek tutmuyorum. Serenay çok pozitif geliyor bana da. Geçen üzerine garson sırtından su döktü, herkesin bakışına rağmen gülerek karşıladı ve garsona hiç önemli değil der gibi işaret etti... Onun yerinde başkası olsa sinirlenir, bunu belli eder ve geceden apar topar ayrılırdı. Huzurun yanı sıra nazik de bir kadın. :)

    YanıtlaSil
  8. sadece Fahriye Evcen'i beğeniyorum. Diğerleri gıcık olduklarımdan :D

    YanıtlaSil
  9. YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

    YanıtlaSil

söz sizin...