30 Ekim 2017 Pazartesi

Demet Şener'in İmtihanı

Geçen gün Demet Şener'n bir açıklamasına denk geldim.
Okuyunca şaştım kaldım.
İçim söylemek istediklerimle dolup taştı. Twitterda yazsam.. hala 140 karakter yazabiliyorum ben. Story'de paylaşsam.. Özelde bir sürü dedikoduya sürüklenecektik. Ya dedim benim bir blogum var. Orada içimi dökeyim.

Şimdi hanım efendi demiş ki:

”Evliliğimde 2012'den beri bir yalanın içinde yaşamışım. İlişkisi o dönem başlamış. İbrahim keşke oyuncu olsaydı, Oscar'ı ona verirlerdi." ❗️”İhanetten hiç şüphelenmedim. Ben yaparım, ama İbrahim yapmaz diyordum. Her dakika yanımdaydı, bana aşkla bakıyordu. Ne zaman gözümle gördüm, inandım. Kadın bana fotoğraf ve belgeleri şoförüyle gönderdi. ❗️”Gördüklerimden sonra 3 gün tuvalette kustum. Ruhum almadı. Kadın bana mesajlar da attı, hiçbirine cevap vermedim." ❗️”Bu ihaneti ben yapsaydım İbrahim beni Taksim'in ortasında sallandırırdı!"

Allah Allah.. İbrahim mi?!
Hiç İbrahim aldatır mı ya?!

Aranızda İbrahim Kutluay'ın Demet Akalın'ı Demet Şener'le aldattığını hatırlamayacak kadar genç olanlar var mı?
Ya bu kadın, Demet Akalın gelinlik provasına giderken, İbrahim Kutluay'la nikah masasına oturacakken İbrahim Kutluay'la bilerek ve isteyerek beraberdi.
Nikaha beş kala İbrahim terk etti Akalın'ı hemen sonra el ele Şener'le görüntülendi.
Yani tutup da İbrahim yapmaz nasıl diyor, hiç mi yuva yıkanın yuvası olmaz diye bir şey duymamış, kafayı mı yemiş ben çözemedim.
İbrahim yapmazmış!
Ne salağa yatıyon bacım?!
Sen de öteki kadın oldun halden anlaman lazım ne kusuyorsun, başkası yapınca mı mide bulandırıcı geldi?

Ben acayip Demet Akalıncıyımdır bilirsiniz daha önce de onun hakkında yazdım, hatta sevmeme çok şaşıranlar olmuştu. Ama Demet de bir hatadır etmiştir, ona da çok yüklenmemiştim.
Ama bu dediklerini okuyunca hiç utanmıyor mu, kendi ettiği hiç aklına gelmiyor mu, diye şaştım kaldım.
Acaba hiç düşündü mü, yaw Demet de böyle kustu mu bu ihanetin ardından diye..
Gerçi kendisinin içinin çok rahat olduğunun da altını çizelim, onlar evli değilmiş bu evliymiş onlarınki aldatmak sayılmazmış.. yaw he he..
Edvina'ya soralım madem öyle, onun da kendince bahaneleri vardır bence. Sizin için, onlarınki zaten bitmiş bir evlilikti derse ne diyeceksin?

Valla bu kadınlar öyle salak ki, insan en kızması gereken kişiye, adamlara yüklenemiyor bile..

5 yorum :

  1. Bu demet alalım olayı gerçekten böyle mi ?

    YanıtlaSil
  2. asıl suçlu kim gözden kaçmış tabi bir kere aldan hep aldatır..

    YanıtlaSil
  3. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye bir canı yanan söylemiş zamanında ne üsüldü idim o zaman demete işte böyle kimi bu dünyada kimi öbür tarafta bi şekilde bedeli ödeniyor işte olan arada çocuklarınıa oldu

    YanıtlaSil
  4. Seyhan daha önce Demet Akalın ile ilgili yazdıklarını okumadım ama yıllardır sırf bu nedenden dolayı Demet Şener-İbrahim Kutluay ikilisine dayanamıyordum. Demet Akalın biraz farklı biri olsa da içten içe kayırırım onu hep. Bu açıklamayı duyunca birisi sen Demet Akalın'a farklı birşey mi yaptın sanki demiş ve Demet Akalın da beğenmiş!! Çok şaşırdım beğenmesine! Ama içim soğudu. Demet Şener üstelik Demet Akalın'ın yakın arkadaşlarından birisi idi. Demet Şener üç gün kendine kussun bence. Akalın yıllardır bu kadın yüzünden atarlı giderli şarkılar yapıp duruyor, hala atlatamadı bile bence.
    Ay ne çok yazmışım :):) Hakikaten çocukları olmasa oh olsun diyeceğim kadına. Neyse susayım ben :)

    YanıtlaSil
  5. algıya oynamak ve ajite etmek..bu sayede toplum baskısı yaratacak; istediklerini koparacak ve bir anda mağdur kadın olarak toplumda 1 tık yukarda yer edinecek..suç onda değil; suç mağdura; sözümona ezilmişe ve medyatiğe tav olan genel izleyici kitlesinde..

    YanıtlaSil

söz sizin...