23 Mart 2015 Pazartesi

Sizin İçin Nedimeleri Seçtim

The Braidmaids filmini izlemiş ama burada bahsetmemiştim değil mi?
2011 yapımı film ilk çıktığında çok konuşulmuştu, dolayısıyla meraklısı zaten izlemiştir diye yazmamışımdır.
Ama bir replik saklıyorum ki bu filmden, ohhh, evlere şenlik, hislerime tercüman.



Sert mi oldu biraz?
Değil aslında. Size karşı sert de olsa dürüst olan insanları hayatınızdan çıkarmaya devam ederseniz sonunda kaybeden siz olursunuz. Onlardan az var koruyun kollayın sevin onları. O etek hiç olmuş mu? diyorsa giymeyin mesela.  :D
Eğer bu yazıyı okuyan hayatından, işinden, gücünden, annesinden, sevgilisinden, eşinden, dostundan şikayet edip duran birileri varsa şunu söylemek isterim ki sizin şikayet ettiğiniz şeyi isteyip sahip olmayan insanlar çok.
Veya cidden sorun sizde olabilir. :)
Vay be hayat koçu olacak insanım.

Bu arada film komik, romantik, eğlenceli, absürt ve edepsiz yerleri mevcut olan bir film. Bazı sahneler rahatsız edici hatta. Ama gülüyor musunuz? İlla ki :)

Öperim gençler, unutmayın şikayet yok.

5 yorum :

  1. Ay bak bu replik beni can evimden vurdu.Benim hayat felsefem sayılır ama bazen de kendimi zalimce eleştirip kendimi hırpalıyorum.Bakıyorum herkes bir rahat tek sorun bendeymiş gibi.Ama yine de bir sorun olduğunda ilk önce ben ne yaptım demek daha doğru geliyor.Kendini eleştirmek daha zor ve bunu başarırsa herkes biraz daha yaşanılası olacak sanki her şey.Çok mu felsefik oldu sabah sabah ayol.Neyse pazartesi şeysi diyelim.Not aldım ben bunu izlerim mutlak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok eleştiririm kendimi öyle ki başkasının bir şey demesine gerek kalmaz. bu yönümü severim bana ama işte başkalarında göremeyince lan bi enayi ben miyim diye hayıflanıyor. adamın yolda ayağı takılsa dunyayı sucluyor öyle de tuhaf insanlar var, yok değil, iki saat anlatanlar bi de. bıd bıd bıd...

      Sil
  2. Peki ya kendimi çözemiyorsam?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çözceksin.
      çözmüyorsan sallıycaan :D

      Sil
  3. filmi sevdim ayrı, ama bu felsefe doğru bence..hayatı değil biraz kendini ve seçimlerini sorgulamalı insan..

    YanıtlaSil

söz sizin...