1 Ekim 2009 Perşembe

Size de Oluyor Mu?

Blogunuzu açtığınız zaman denetlenmeyi bekleyen yorum sayısına seviniyor musunuz?
Ya da izleyicilerinizin arttığını gördüğünüzde?
Bir başka blogta yaptığınız yoruma verilen cevaba?

Ziyaret ettiğiniz bloglara yazdığınız yoruma gelen cevabı kontrol ediyor musunuz?
Güzel bir şeye rastladığınızda, ya da sevdiğiniz bir şeyi yediğinizde bunu bir ara blogta yazmalıyım diye düşünüyor musunuz?

İzleyicelerinize geri dönüyor musunuz? Hatta izleyici olup sitesine bağlantı vermeyen izleyicilere geri dönemediğinize üzülüyor musunuz?

Hep takip ettiğiniz blog sahibini izleyiciler arasında gördüğünüzde seviniyor musunuz?

---

Ben seviniyorum, kontrol ediyorum, düşünüyorum, dönüyorum hatta dönemediğime üzülüyorum ve tekrar seviniyorum:))

24 yorum :

  1. Heeepsi bana da oluyor canımm,çok güzel duygu değil mi; çoğumuz birbirimizi yakından tanımıyoruz oysa ki ama,ses almak ses vermek herşeye rağmen çok güzell ...Ne güzel ifade etmişsin hissettiklerimizi sevgiler canımcım :)

    YanıtlaSil
  2. asuman türüt öztürk1 Ekim 2009 17:07

    nası nefessiz yazılmış bir yazı:))
    okurken yoruldum

    YanıtlaSil
  3. eveeeet :) resmen heyecanlanıorum ben açarken..acaba katılan var mı,yorum yazan var mı,bakalım kim ne demiş vs...güzel güzel,seviorum ben bloğu,bloğu olanları :)

    YanıtlaSil
  4. Aynen ben de!Delimisin hem de nasıl takip ediyorum yeni yorum var mı,yeni izleyicim var mı,varsa blogu nasıl diye...Günde 8-10 kez baktığım oluyor bazen:)

    YanıtlaSil
  5. Syhncım yazdıklarının kelimesi kelimesi bana da oluyor:) İnsanın var olduğunu ve önemsenmesini hissetmesi kadar güzel bişey olabilir mi?

    YanıtlaSil
  6. Evet evet evet :)
    Bu bloga aldığın yorumlara çok sevineceksin bence Syhn! :)

    YanıtlaSil
  7. Ben de seviniyorum, kontrol ediyorum, düşünüyorum, dönüyorum hatta dönemediğime üzülüyorum ve tekrar seviniyorum:)) ne güzel bir duygu bu

    YanıtlaSil
  8. burda da yeni bir cevren oluyor, hiç tanımadıgın insanların hayatlarına misafir oluyorsun ve yeni arkadasların oluyor ayrıca evettt bana da oluyorrr:D

    YanıtlaSil
  9. evet canım aynen öyle ben bloğa başladığımdan beri sabahları ilk işim bloğu açmak oluyor ve innnnşallah artmıştır izleyici sayısı diyorum ve görünce çok mutlu oluyorum burası ayrı bi dünya sanki hiç kimseyi tanımazken birden bire bir sürü arkadaşım oldu..ya tüm blogger arkadaşlar için söylüyorum iyi ki varsınız...

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. olmazmı hele ben yeniyim daha ya nasıl merak ediyorum anlatamam:))eve daha yeni geldim mesala yoktum bugün saat gece yarım oldu ben bana yazanlara cevap yazayım,geç oldu cevap yazamadım diye üzülüyorum,birde cevaplarım gidiyomu acaba diye meraktayım:))çünkü sorun vardı da düzeldimi acaba mesala syhn cım bugün bana yazmışsın ya cevap verdim bende geldimi,sanki ulaşmıyo gibi geliyo banada:))geldiyse geldi dede de içim rahatlasın:))))))

    YanıtlaSil
  12. aynen diyorum ve sana katılıyorum. yazmaya devam ettiğim sürece heyecanım da devam edecek yıllar geçse bile. heyecandır insanı yaşatan, ayakta tutan ve umutlandıran!

    YanıtlaSil
  13. tüm yorumları cevaplamaya çalışıyorum ama yorum yazdığım bloglara sonradan cevap gelmişmi diye bakmayı unutuyorum :|

    YanıtlaSil
  14. Kesinliklee, hele yorum yaptığımda dönerlerse daha mutlu oluyorum. :P

    Blog artık yaşam biçimi gibi, yani bir süre sonra parçan oluyor, yazı yazmak sorumluluk ama tatlı bir sorumluluk, başka hayatlar ise farklı tatlarda yemekler, benim hislerim bunlar. :)

    Bu arada şallar harika yaa, tamam yeri değil biliyorum ama içimde kalmasın, bayıldım. :)

    YanıtlaSil
  15. oh ne güzel yaa..

    bakıyorumda ne kadar popüler olursa olsun herkeste aynı heyecan hasıl oluyor.

    bnmle paylaştığınız için, bu yorumlarla sevindirdiğinz için teşekkürederim. tek tek teşekkür etmek isterdim ama bu sefer söyleyecek söz bulamadım:)

    yalnız meraklıbeti, yoruma yazdığın cevap maille gelmedi, onu soryorsun di mi? ben girip baktım ama verdiğin cevaba.

    her zmn bakarım.

    YanıtlaSil
  16. bugünkü düşüncelerimi yazmışsın :) bende büyük heyecanla çaıyorum kumanda panelimi, yorum yazdığım sayfaları :)

    YanıtlaSil
  17. Boş vaktim olmadığı için benim blogum yok. Blog takip eden biri de değildim önceden. Sen blog dünyasına adım attığın anda bende ilk kez hayatımda blog takip etmeye başladım. Yani ilk takip ettiğim blog senin oldu. Senin sayende birkaç blogu da izlemeye başladım. Blogum olmadığı için diğer sorularına yanıt veremem ama bir blog takipçisi olarak ben de yaptığım yorumlara cvp gelmesinden hoşlanıyorum.

    YanıtlaSil
  18. hahahaa:)ay deli olcam ben bu işi öğrenemicem heralde yada benm nette var sorun,bana yazan yorum yapan arkadaşlara yazdım hep cvp ayy niye gelmedikine:))şimdi sen sana yorum yazanlara nerden cvp yazıyon bi açıklayıver ver bana allah aşkına,yoksa ayıp oldu yazık onca kişiye cvp gitmediyse,gerçi 2 gündr rahatsızım oturamıyorum netin başında....öptüm canım teşkür

    YanıtlaSil
  19. Pinky, yalnız ben seni izlemeye alamadım :(

    Semracım, bence blogger olma yolunda ilerliyorsun:) bende öyle başlamıştım :))

    Betülcüm, sen onu mu soruyorsun??? onu sen seçmişsin. yorum yaz kısmında bi seçenek var ya "Yanıt yorumlarını seninadresin@gmail.com adresine e-postayla gönder" diye sen onu seçtiğin için yazdığım cevaplar maline geliyo. ben genellikle onu seçmiyorum merak etme seçenlere gidiyordur cvpların:) bu kadar geç anladığım için prd. :)

    YanıtlaSil
  20. hepsi banada oluyo:)
    hatta biraz önce yediğim şeyin,yemeden önce fotosunu çekip bloga koysaydım diye düşündüm:)

    YanıtlaSil
  21. modamakyajveben, yemeden bi fotograf çekmede fayda var:) koyup koymayağına sonra da karar verebilirsin:D

    YanıtlaSil
  22. aynen...artık msn i bile onun için açıyorum..gelen kutusunda birden 10 15 ileti oldugunu görmek..bunların bloglardan veya yorumlardan oluştugunu görmek..hiç bitmesin o mailler diyorum...
    sonra msn i kapatıyorum tekrar biriksin diye..

    YanıtlaSil
  23. aaaaaaa kocişde bana sen deli misin diyo,bak demek hepimiz deliyiz:)

    YanıtlaSil

söz sizin...