24 Ekim 2009 Cumartesi

Ahmet Hakan



Ahmet Hakan'ın bu yazısına denk gelip okudunuz mu bilemem, ben okudum.
İtiraf edeyim aslında Ahmet Hakan sevmem. Bazen hislerime tercüman olsa da köşesinden atıp tutanları samimi bulmayınca sevmiyorum. Buda çoğunluğu sevmiyorum demek oluyor ya neyse... O da benim sorunum:)

Yazsını okuduğunuz zaman konuyu tamamen idrak edersiniz, birde ben anlatmıyayım.
Ahmet Hakanın kıymet bilmesine şaşırdım, lafın özü bu.

Foto burdan

13 yorum :

  1. teşekkür edrim sayen de çok güzel bir yazısını okudum...
    Ahmet Hakan ın mahalleler arasında kaldığını düşünüyorum..Aslında ikisinden de memnun değil.Yanlış görünce tepesi atıyo sövüp sayıyo.Ama işte hangi mahalle tamamen iyiki..

    YanıtlaSil
  2. aslında mahallerler diye ayırmasak! köşe yazarları bunu iice yerleştirdiler dilimize, hepimiz aynı mahalledeyiz aslında.
    Ahmet Hakanda mahalle seçmek zorunda değil yani:)

    YanıtlaSil
  3. hepimiz aynı mahalledeyiz ..hımmm güzel söz..keşke öyle olsa.hangi konuda fikir birliğimiz var.kafa sayısı kadar fikir var. ve kimse kimseyle uzlaşmak istemiyo..olsak olsak aynı kasabadayız..Farklı mahallelerin oldu farklı mahallelilerin olduğu bir kasaba..Ama ne güzel değilmi.Aynı kasabadayız demek..Aynı kasabada olmak bile mutlu ediyo...keşke aynı mahallenin insanları olmayı başarabilsek..farklı düşüncelerle hemde..

    YanıtlaSil
  4. yeni bir soluk getirdin bu aynı kasaba benzetmesiyle:))

    aynı mahalle, aynı kasaba ya da aynı şehir... farklı düşüncelerle, yaşayışlarla rengarenk bir ülkeyiz. sadece aynı mahalledeki insanlara saygı duyarak bu zenginliğimizi köreltmesinler. köşe yazarlarından bunu isteyebilirim..

    YanıtlaSil
  5. köşe yazarlarını ve köşe yazılarını, geniş ekranda olup bitenlerin ekranın üst köşesinde özetinin verilmesine benzetiyorum.Ekranın tamamında olup bitenleri göremeyenler o köşedeki özete bakıyorlar.Toplumu analiz emek için zamanı ollmayanlar da köşe yazarlarını takip ediyorlar.Herşeyin özetinin o şeyin bir köşesinde analiz edildiğini düşünürsek bence köşe yazarlarının da bir köşede analizi yapılmalı.

    YanıtlaSil
  6. o da bize mi düşünyor yoksa :)

    YanıtlaSil
  7. nereye baktığına bağlı.köşee yazarlarını analiz edebilmek için onların baktığı geniş ekranı ve geniş ekranın üstünde ki özeti aynı anda takip edebilmek lazım..yapabilirsek bize düşmüş demektir.

    YanıtlaSil
  8. elimizden geldiğin yapmalıyız o zmn. 2.3 şahıslar için değil başta kendimiz için

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel söylemişsin Seyhan,elimizden geleni yapmalıyız tebrik etmeden geçemedim,bu arada ben şu Klark denen programı merak ettim,hayret o tv kanalını da programı da kaçırmışım,araştırıyorum hemen...Sevgiler canımcım:)

    YanıtlaSil
  10. yeni bi kanalda başlarlarsa sana mutlaka hbr veririm;)

    YanıtlaSil
  11. şimdi ahmet hakan sevmem !! ama her renge ve sese saygım vardır!! farklı görüşde olan insanların seslerini kesmek kadar kötü birşey olamaz!! herkes aynı şeyi düşünmek zorunda deil!! ama kesinlikle evet ki beraber yaşabiliriz ya da beraber yaşamayı öğrenebiliriz!! umarm ki öğreniriz!!!

    YanıtlaSil
  12. Yazısını çook trajikomik buldum :/ Özellikle ' Muradlar ne Samedler nereye gitti?' sorusu beni öldürdü .. Ben cevap veriym : Rantı yüksek gazetelerde köşe yazarlığı yapıyorlar ve ortaya karışık programlarda konuk oluyorlar ..Keşke herkes Murad ve Samed gibi olabilseydi biz şuan bunları yazıyor olmazdık diymi..

    YanıtlaSil

söz sizin...