4 Ekim 2017 Çarşamba

Anne With an E

Çok tatlı bir dizi tavsiyesiyle buradayım yine.
Yazın izlediğim dizilerden biri. Bitmiş bir mini dizi sanıyordum, meğer devam eden bir diziymiş, heyecanla yeni bölümlerini bekliyorum.

Anne, ismini söylerken "e ile" demeyi unutmuyor. Anna değil Anne.
Çok şeker.
İnanılmaz tutkulu.
Hayattın, bizim kaçırdığımız, tüm güzelliklerini görüyor ve geniş edebi bilgisi sayesinde sadelikten uzak sözlerle bunu ifade etmekten kaçınmıyor.
Bu nedenle biraz garip karşılanıyor.
Bu arada kendisi bir yetim.
Daha önce hiç evlenmemiş kardeşler çiftlik işlerinde yardımcı olması için bir erkek evlat edineceklerken çıkan karışıklık sonunda Anne, Cuthbert kardeşlerin karşısına çıkıyor.
Evet ilk başta istemiyorlar ama..

Yeşilin kızı Anne çizgi filmini izleyen var mı bilmiyorum, benim pek çizgi film kültürüm yoktur ve ben izlememiştim, ama şimdi onu da izlemek istiyorum.

Çilleri ve harika tarçın saçlarıyla kalbinizi fethedecek. Ancak saçları konusunda o benimle aynı fikirde değil tabii..

İlk nerede gördüm bilmiyorum ama siz de tavsiye edenlere denk gelmişsinizdir, ben çok sevdim, etkilendim. Siz de seversiniz bence.




4 yorum :

  1. Güzelmiş. Not aldım:)

    YanıtlaSil
  2. eh izlemek farz oldu :)
    neyse bir bakayım nedir ne değildir, kaç bölümdür kaç saattir yeni bölüm ne kadar beklemek lazım gelecek :)

    YanıtlaSil
  3. Bunu değil fakat yıllar önce çocukken tv de bunu izlemiştim http://www.imdb.com/title/tt0088727/. O kadar etkilenmiştim ki anlatamam bayılıyordum her bölümünü izlemeye. Baş karakterde sürükleyiciydi dönem kıyafetleride cabası. Sonrasında muadili olan bu diziyide tavsiye ederim fakat nerden izlenir hiç bi fikrim yok :) Ig de sormuştun dizi önerileri hakkında tam gaz devam et diyorum postları 4 gözle bekliyorum :D

    YanıtlaSil

söz sizin...