6 Mart 2016 Pazar

Gecenin Kraliçesi Neden Tutmadı?

*Blogda konuk yazar günü.
yazarın diğer yazıları da ilginizi çekebilir:







ve diğer yazıları için:

Star TV'nin reklamlarına taa bir yıl önce başladığı, Meryem Uzerli etrafında büyük beklentilerin oluşturulduğu dizi iki aydır ekranda, ama beklenen ilgiyi görmedi. 

Bunun birçok sebebi var tabii. Bence en önemlisi dizinin Meryem Uzerli dizisi diye sunulması. 
Genelde böyle iddialı yapımlar hep hayal kırıklığı yaratır. 
Ayrıca diğer oyunculara da büyük haksızlık. 
Dizinin casting de başarısız. Murat Yıldırım dışında. 
Mesela Uğur Polat, çok başarılı bir oyuncu, tiyatrocu ama bu role olmamış Meryem Uzerli'nin yanında çelimsiz kalmış bence. 
Gerçi Meryem'e Murat Yıldırım da yakışmamış, o da çıtır kalmış. 

Dizide iyi oyunculuklarda yok değil. Örneğin Funda Eryiğit gibi, saplantılı, dengesiz, aşık eş rolünde çok başarılı. Hem Murat Yıldırım'la Meryem Uzerli'den daha çok yakışıyorlar. 
Dizinin hikayesi güzel ama yer yer klişe. 
Özellikle ilk bölümü, Fransa'da küçük şirin bir kasaba, güzel ve hoş bir kadın, yakışıklı iş adamı ve ilk görüşte aşk. İlk bölümde resmen aşırı dozda klişeye maruz kaldık. 

Büyük reklam kampanyalarından sonra böyle bir işle karşılaşınca doğal olarak sonuç hayal kırıklığı. Dizinin reytingleri kötü, baya kötü. 
Bence bu saatten sonra yapımcılara düşen diziyi toparlayıp final yapmak.

2 yorum :

  1. O kadar çok dizi başladı ki artık hangi birine bakacağımızı şaşırdık hepsine de bakamayacağımıza göre haliyle bir çoğu final yapacak gibi gözüküyor. Keşke sessiz ama derinden bir giriş yapsalarmış . Ellerinize sağlık bu köşeyi severek takip ediyorum ^^

    YanıtlaSil

söz sizin...