13 Temmuz 2014 Pazar

Bana Prenses Deme {Kitap Tanıtım}

Hırs, tutku, kıskançlık ve nefret duyguları arasında beklenmedik bir biçimde filizlenen muhteşem bir aşkın hikâyesini okumaya hazır mısınız?
Babasının biricik prensesi, dünyalar güzeli Nil, bir gün cici kız olmaktan sıkıldığına karar verip çocukluğundan beri âşık olduğu Murat'ı tavlamanın yollarını ararken, kalbini âşık olmayı en son umacağı erkeğe kaptırır.
Aşka inanmayan bir erkek olarak uzun soluklu ilişkilerden kaçınan ve herhangi bir şeye karşı alışkanlık geliştirmek fikrinden nefret eden Yiğit için yenilik, değişiklik, farklı tatları keşfetmek hayatının temel zevkleridir. Ansızın karşısına çıkan Nil'i tecrübesiyle baştan çıkarırken, bu oynadığı oyunda hayatının ve kalbinin kontrolünü tam anlamıyla ona kaptıracağından habersizdir.
Baş döndürücü güzellikte, masum ve tecrübesiz bir genç kızın, aşk oyunlarını teker teker öğrenişini gülümseyerek okuyacak ve âşık olduğunu sandığı erkek ile nefret ettiğini sandığı erkek arasında bocalarken, gerçek aşkı keşfedişine tanık olacaksınız.

Nil başını kaldırıp ona bakarken gözleri yaşadığı derin kederle koyulaşmıştı. “Ben…” dedikten sonra yutkunup içini çekti. “Ben o kadar uzun süredir Murat’a âşığım ki… Şimdi ne yapacağım Yiğit? O boşluk nasıl doldurulur?”
Genç kıza bakarken Yiğit’in yüzünde şefkat dolu bir tebessüm belirdi. Nil’in ıslak yanaklarına yapışmış saçlarını geriye itip, parmak uçlarını gözlerinin altında gezdirdi.
“Yeni bir aşkla prenses, yeni bir aşkla…”
***
“Nefret çok tehlikeli bir duygudur. Fazla uç sınırlarında dolanırsan, bir bakmışsın dengeni kaybedip aşkın içine düşmüşsün.”
***
Nil burnu bir karış havada, bildiğini okuyan, sivri dilli cadının tekiydi ve Yiğit kelimenin tam anlamıyla ona tapıyordu.
***
“Seni tanıyana kadar belli ki hiçbir kadın beni yeterince oyalayamadı. Ama sevgilim, sen varken bir erkeğin başka bir kadına bakmayacağından emin olabilirsin.”
***
“Yapma Nil. Bunu isimlendirmeye çalışma. Buna anlamlar yükleme, özellikle de bu anlamlar yanlışsa. Sadece kalbini dinle. Kendini özgür bırak.”