10 Eylül 2018 Pazartesi

Aşkın İkinci Yarısı

Maşallah bu ara çok iyi gidiyorum.
Aç kurtların yemeye saldırması gibi ben de kitaplara saldırdım. Ama kendimi tebrik etmem gereken nokta ise listeme uyuyor olmam! Bu bir mucize!

Misal bu kitabı kuzenim bana 3 yıl önce hediye almıştı! 3 yıl!
Eski yeni şekilde okuyarak biraz okuma listemi hafifletmek istiyorum ama bir yandan yeni kitaplar da almak istiyorum. Neyse neyse. Evet ne diyorduk Aşkın İkinci Yarısı.


Yine güzel, zevkli, eğlenceli bir kitap bu. Kapağı size neyi vadediyorsa o yani. Kapağın vadettiği şeyden hoşlanmayanlar uzak dursun ama diğerleri saldırsın.
Kuzenim bunu alırken teyzeler kuzenlerle ilgili bir hikaye olduğu için almış. Ben de çılgın bir şeyler bekliyordum açıkçası ama karakterleri yani kuzenleri kadın olarak düşünmüştüm. Öyle çıkmadı.
Eşinden boşanmış olan Sadie tatil için iki çocuğuyla beraber, yanına gelmesi konusunda ısrar eden teyzesinin evine gider. Sadece hafif çatlak teyzesiyle beraber vakit geçireceğini düşünen Sadie, teyzesinden biraz daha az çatlak kuzeni ve aklı başında kuzeniyle bir yaz geçireceğinden habersiz teyzesinin yanına gider. Kitap da burada yaşadıkları, kendini toparlaması, hatta belki de yeni bir aşkla tanışması anlatılıyor.

Tracy Brogan ödüllü bir yazar. Bu türü sevenlerin yakından tanıdıkları bir isim ancak ülkemizde çevrilen ilk kitabı bu. Bence devamı gelir, gelmeli. Hem zaten ben yanlış anlamadıysam bu bir seri çünkü #bellharbour1 diye bir şey gördüm (nerede gördüm bilmiyorum belki kitabın arkasında bir yerlerde)

Neyse bir diğer ilginç kısım ise, hani Masallar Gerçek Olsa diye bir kitap okumuş ve çok sevmiştim ya onun yazarının güzel yorumuyla birlikte bu kitabın basılmış olması.

Ya kırk yılın başı alıntı yapacağım, kitabımı bulamıyorum.
Birine mi verdim acaba?

Keyifli okumalar ♥

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

söz sizin...