5 Mayıs 2018 Cumartesi

Buse Varol'un Kına Kıyafetleri

Dün ben de bir kınadaydım, malum düğün sezonu açıldı.
Kuzenim Alişan'la Buse'nin kınasında mısın diye mesaj atıp dalga geçmiş.
Neyy, dedim evleniyor mı?
Eve dönünce ilk iş stalk! Alişan ile Buse pek bir şey paylaşmamış, Çağla kesin paylaşmıştır, ona git, kimler etiketlemiş Buse'yi o profile git derken kınayı bayağı bayağı yaşadım.

İlk mint elbiseyi gördüm ve çok beğendim!
Çok ama çok yakışmıştı.


Zaten Buse çok güzel bir kız. Duru bir güzellik. Tamam güzel de fiziği falan da pek yerindeymiş maşallah.
Valla bir şey diyim mi Alişan, akrabamsın falan ama bu kız senin ligin çok üstünde. Çok şanslısın. Allah utandırmasın, inşallah eski sevgililerin ah etmemiştir de çok mutlu bir evlilik yaşarsınız ♥

Bu yeşil kıyafet Raşit Bağzıbağlı imzası taşıyormuş. Kırmızı da büyük ihtimal öyledir.

Ben bunu da beğendim. Çok zarif bir kız bu ya.


Yeşiller içinde de gayet mutlu ve güzel. Yalnız gerçekten makyaja bir eleştirim olacak. Makyajsız da çok güzel olunca da işte bu sorun oluyor: O kirpiklerin hali ne? Bir ton kirpik!
Arkadaşlar genel olarak takma kirpik olayını çok abartıyorsunuz madem yeri geldi söyleyeyim.Ama Busecim senin o duru güzelliğinde o kadar abartı ve yersiz duruyor, o kadar ben buraya ait değilim diye bağırıyor ki..
Tabii  arkadaşlar şöyle de bir şey var, bunlar şimdi makyaja ne kadar ödeme yapıyorlar düşünmek bile istemiyorum, hal böyle olunca tak diyorlardır en hacimli en uzun kirpikleri, boya beni boydan boya.. Gerçekten Buse'den beklentim makul bir kirpikti.

Şu fotoğrafı da çok beğendim, Çağla Şikel çekmiş.

Bunun dışında gelinliğini çok merak ediyorum. 
Bir de nedense -ben bu ikiliyi çok yakıştırmakla beraber- keşke bu kadar göstererek yaşamasalar dedim. Bundan önce de paylaşımlarına denk gelince de diyordum, dün Alişan'ın storylerini izleyince de dedim. Yani göze sokmak gibi nispet yapar gibi olunca samimiyetten şüphe duyuyorum ben.

Sizim yorumlarınızı merakla bekliyorum, haydi bakalım!

2 yorum :

  1. Yeşil elbiseye bende çok bayıldım, lakin kırmızı Raşit Bağzıbağlı tasarımı değil Bakü'den getirtilmiş bir elbise imiş, kim tasarımı bilemiyorum. Bu gereksiz bilgiye de engin instagram deryasında gezinirken istemsizce ulaştığımı bildirmek isterim. :D

    YanıtlaSil
  2. bende nazar deger diye dusunuyorum Allah mesut etsin. kina cok guzeldi

    YanıtlaSil

söz sizin...