3 Ocak 2018 Çarşamba

Yves Rocher Saç Sampuanı

Bu yaz saçlarıma taktım.
Bakım üstüne bakım.
Benimkiler de şımardı iyice. Daha beter oldular. Sonra araştırdım, bu bakımlar saçın kimyasını bozabilirmiş, dedim herhalde bana olan bu bakımı bıraktım. Hiçbir düzelme gelişme yok.
Tabii şampuan değiştirmeye, krem denemeye devam.
En son Yves Rocher, çok duyuyorum, özellikle kuru saçlar için kullanılmalıymış, efenim kullananlar çok memnunmuş.. hemen aldım tabii ne yapacağım.
Kremle şampuan aynı marka olsunmuş.
Tamam peki olsun. Kremini de aldım.

Hiç mi değişme iyi yönde gelişme olmaz?
Olmadı.

Şampuan yarılandı, krem ise bitti bitecek, kullanımlık var yok içinde. Diğeri de bilmem ne sirkesi. Saça parlaklık veriyormuş..
Vermedi.
Hiç memnun kalmadım arkadaşlar, bilginize.

Arayışlarım devam ediyor. Tony Guy alayım diyorum bu sefer, siz ne dersiniz?

5 yorum :

  1. Bence de bu sampuan hicbir ise yaramiyor. Kupkuru kaldi saclarim benim de. Ben cozumu soyle buldum. Otaci'nin 10 bitkili sampuanini kullaniyorum. Son durulama suyundan once elma sirkesi sikiyorum uclarina. Cikinca da otacinin argan yagi gene uclara. Ya da hindistancevizi yagi artik hangisi varsa evde. Kimyasallardan uzaklasinca biraz toparladi saclarim. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. Ben en son o kadar para bayılıp Kerastase aldım, hem de dökülme karşıtı serisini, gram gelişme yok. Dökülme içinse eğer, şimdiye kadar en iyi sonuç aldığım şey hindistan cevizi yağı. Onu da sürüp beklemesi yıkaması vs zahmetli ve zaman alıcı oluyor biraz. Ama ilk kullanımdan itibaren faydasını görüyorsunuz. Düzenli kullanımda çok daha iyi sonuçlar verir tabi.

    YanıtlaSil
  3. Benim tavsiyem önce bir kan tahlil yaptırıp demir,B12 gibi değerlerinin hangi seviyede olduğunu öğrenmen.Kırılmalar,dökülmeler, kuruluklar genellikle vitamin eksikliği habercisi oluyor.Gerekli vitamin ve gıda takviyeleriyle birlikte saç bakım ürünleri kullanırsan daha etkili sonuç alabilirsin. Ben Klorane markasının testerlarını kulanmıştım;fena değildi.

    YanıtlaSil
  4. Benim de saçların kuru ve nemsiz. İki haftada bir hindistan cevizi yağıyla masaj yapıp 2-3 saat kafamda bekletip sonra saçlarımı yıkıyorum. Fazlasıyla faydasını görüyorum hala da devam etmekteyim bu küre. Şampuan olarak da saçım da dökülme olduğundan Priorin kullanıyorum. Ondan da aşırı aşırı memnunum.

    YanıtlaSil
  5. ben de bunları kullanıyorum bir fark yok malesef :((

    YanıtlaSil

söz sizin...