16 Aralık 2015 Çarşamba

It's Ok, That's Love

Off ben bu dizi hakkında yazmamış mıyım?
E ben ne biçim, 'Kore dizileri izleyen bir blogger'ım böyle.?!
Hiç yazmayıp çaktırmasa mıydım acaba?
Neyse olan oldu.
Ben dizi izlediğim zamanlarda bu diziyi de izledim. Bilin yani benim de boş zamanlarım dizi izlediğim günler oldu. Benim de bütün gün yattığım, ay bir bölüm daha izleyeyim ayol, dediğim zamanlar oldu.
O sıralarda bu diziyi izlemiştim işte. Keyifle.

Hımmm... Yazıyı geç yazınca neden bahsetsem gereksiz geliyor.
Baş roldeki kadın -yani Gong Hyo Jin, eskiden uyuz olduğum ancak Master's Sun ile bayıldığım ve hala bayıldığım, nasıl sevmemişim bu kadını diye hayretler içinde kaldığım bu kadın- bu dizide de çok keyifli anlar yaşattı bana.
Kıyafetlerine bayıldım. Nasıl yakışıyordu giydiği her şey. Ki önceki hiçbir dizisinde bu kadar güzel giyinmemişti. Hatta paçozluk ekseninde dönüyordu önceki dizilerde :)

Baş roldeki adam yani Jo Ing Sung, galiba ilk defa izlediğim bir oyuncuydu. Hatırlamıyorum hiçbir yerden ama başarılı buldum.
Onun dışında dizide çok tanıdık oyuncu vardı.
Diğer dizilere kıyasla oldukça cesurdu; gerek, ehem, konuşulan konular olsun, gerek,ehem, bazı sahneler olsun diğer Kore dizilerine kıyasla cüretkârdı.

Komikti, romantikti, güzeldi. Ama böyle ölüp ölüp dirilmedim onu da diyeyim.
Benim için bir Master's Sun ya da Man From Stars değildi ki benim beklentim okuduğum yorumlardan ve önerilerden kelli o yöndeydi.
Siz izlediniz tabii, kime ne diyorum ben? :)

4 yorum :

  1. yoook ben izlemedim ama hemen ilk listeye aldım yani listenin başına :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. az önce bitti.. öneri için teşekkür ederim.. beğendim ben tabiki dediğin gibi en en beğendiklerimizin yerini tutamaz ama kendi katagorisinde bence gayet başarılı üstelik mutlu son ile bitti ya bu daha da önemli benim için :)
      sevgiler..

      Sil
  2. Benim için hala unutulmaz dizilerim arasındadır. Gerek konusu gerek müzikleriyle uzun süre etkisinde kalmıştım. Bazı sahnelerinde bildiğin salya sümük ağlamışlığım vardır. :D Güzeldi güzel. :)

    YanıtlaSil

söz sizin...