27 Aralık 2015 Pazar

İlişki Durumu Karışık

*Blogda konuk yazar günü. Diğer yazılarına göz atmayı unutmayın:

Show T.V 'nin yaz aylarında başlayan, tutunca kışında devam eden dizisi "İlişki Durumu Karışık" bu haftaki yazı konumuz.

Genellikle bütün diziler için söylediğimiz; "kimin eli kimin cebinde belli değil" deyimi tam olarak bu dizide vücut bulmuş. Dizinin konusu için eğlenceli bir aşk dörtgeni diyebiliriz. Dizinin başrol oyuncularından Seren Şirince (Ayşegül) ekranda yeni olmasına rağmen samimi ve abartısız oyunculuğuyla övgüyü hak ediyor.
Kısa boyu hafif kilolu sayılabilecek vücut ölçüleriyle yıllardır alıştığımız podyumdan fırlamış gibi, ,hatta çoğunun podyumdan oyunculuğa transfer olmuş kötü oyuncuların aksine, kusursuz güzellik ve kusursuz vücut ölçülerinin gereksizliğini gösteriyor.


Dizinin diğer başrol oyucuları Berk Oktay (Can) ve Pamir Pekin (Murat) oyunculuklarından ziyade düzgün fizikleri ve kaslarıyla dikkat çekiyorlar. Berk Oktay'ın zoraki komik halleri, Pamir Pekin'in kasıntı duruşuna rağmen dizi keyifli ve eğlenceli. Yapımcılarımızın yeni keşfettiği ama suyunu çıkarmakta geç kalmadıkları romantik komedi tarzının iyi bir örneği dizi. Hele ki benzerlerinin bir bir yayından kalktığı bu günlerde.
Her dizide olduğu gibi bu dizide de çok beğendiğim oyuncu hatta iki oyuncu var. Dizide gelin ve kayınpederi canlandıran Nurseli İdiz (Mediha) ve Sezai Aydın (İsmail). İkilinin tatlı atışmaları, kendilerini soktukları komik durumlar izlenilesi. Özellikle Nurseli İdiz çatlak kaynana rolüyle dizinin iyilerinden.

Dizi şimdilik iyi gidiyor. Hem hikayesiyle hem reytingleriyle. Yapımların çoğunda ağır dramların işlendiği bu sezonda kaç tane gülümseten dizi var ki...:))
Kezban_Londrada bildirdi. Instagram ve Twitterdan takip edebilirsiniz ^.^

6 yorum :

  1. Kore versiyonunu izlemiş olmama rağmen ilk çıktığında severek izlemiştim. Zoraki rol yapmalara dayanamadım izlemeyi bıraktım.

    YanıtlaSil
  2. Benim Oytun bu dizinin müptelası... Ayşegül'e bayılıyor :))
    Sürekli karşısında kıkır kıkır :)
    Beni de alıyor bi gülmek dolayısıyla:))

    YanıtlaSil
  3. gelin kayınbaba aşkına ayrı bi hayran değil miyiz ? :)

    YanıtlaSil

söz sizin...