12 Ekim 2018 Cuma

Princess Eugenie'nin Gelinliği | Royal Wedding

Tam da aylardır kaynattığımız Harry&Megan düğününün etkileri sönmeye yüz tutmuşken.. Ohhh.. Ne de güzel oldu prenses Eugenie'nin evlenmesi.
Prenses Eugenie, Kraliçe Elizabeth'in ikinci oğlunun kızı. Bu kızın annesi de meşhur olduğu kadar yüzsüz de. Gerçi yüzsüzlüğüyle meşhur ya geçelim bu konuyu royal weddingimize zarar vermesin.


Açılış fotoğrafımız bu olsun :)

Bu benim en sevdiğim fotoğraf oldu. ↑

Açıkçası Megan'ın gelinliğiyle kıyaslayınca çok güzel ama nedense ilk görüşte çok beğenmedim ama baktıkça hoşuma gitti. Arkadan duruşuna bayıldım ama ilk gördüğümde de, ya bir eksik ne eksik bu gelinde bilemiyorum?


Duvak yok diye mi? Nedir bu gelindeki boşluk?


Gelinliğin arkadan görüntüsünün harikalığına bakar mısınız? ♥
Çiftin 8 yıldır beraber olduklarını belirtelim, prenses kızımız da 28 yaşında bu arada. 

Davetliler rüzgarlı havanın azizliğine uğradılar ve ortaya renkli görüntüler çıktı 🙈
Ama ben size sadece iki davetli paylaşacağım.
Bunlardan biri türk asıllı biriyle evlenen Robbie Williams:



Diğeri de, aman Allah'ım bayıldım, Cara Delevingne:




Normalde hiç de sevmem ama ilk gördüğümde vuruldum♥♥♥
Ancak o kürdan nedir 😈 Artist yeaa..

Siz ne düşünüyorsunuz?

2 yorum :

  1. Selam Seyhancım :) sanırım duvak olmadığı ve yakası açık bir model olduğu için ilk başta bir eksiklik hissediyor insan ama gelinliği sevdim ben,belki boynunda ince bir kolye olabilirmiş.Prensesin sade makyajını, tacındaki zümrütün gözlerinin rengini ortaya çıkarmasına bayıldım.Damadın gelini görünce ağlaması, gelinin aşırı heyecanlı olması ama sürekli gülümsemesi çok doğaldı.Prenses Eugenie küçükken skolyoz ameliyatı olmuş, insanların yaralarından, kusurlarından utanmamalarına dikkat çekmek için özelllikle duvak kullanmadığı ve sırtı açık bir model kullandığı söyleniyor, zaten yakın plan çekimlerde sırtındaki iz görünüyor. Chorlette ve George yine çok tatlıydı;ama Prens Edward'ın henüz 14 yaşında olan kızı Lady Louies'in rüzgar nedeniyle eteğinin açılarak alay konusu olup iç çamaşırı hakkında yapılan ileri geri yorumlara üzüldüm, neyse ki o nahoş görüntü pek çok yerden kaldırılmış.

    YanıtlaSil
  2. Kolye yok bence boşluk ondan :)
    Asel

    YanıtlaSil

söz sizin...