24 Mart 2017 Cuma

Inside Out

Bir ara animasyon filmlere takmıştım.
Ve boş yok, izlediğim her filmi çok beğenmiştim. Haftada bir animasyon film kuşağım olsun dedim ama blogda yazamadığım gibi yoğunluktan film izlemeyi de bırakınca, öylece kaldı.

İyi bir animasyon filme denk geldiğinizde, komedi açısından da duygusallık açısından da sizi diğer filmlerden daha fazla tatmin ediyor. Ama hani çocuk filmi ya sözde, çocuklar buralardaki göndermeleri esprileri nasıl anlıyor da seviyor bilemiyorum. Bence yarısını anlamıyorlardır 😀

Bu filmde, Riley adlı bir karakterimiz var. Riley çok mutlu bir hayat sürmekteyken ailesiyle taşınmak zorunda kalır ve artık Riley için uyum sorunu başlar.
Riley bunları yaşarken bir yandan da duygularının nasıl birbirleriyle çatışıp çözmeye çalıştıklarını görüyoruz. Asıl hikaye duygular zaten. Riley'nin çekirdek hafızasında neşe olsun isteyen Joy ve diğer duyguları.
Anlatmakla olacak değil, şu an çok yetersiz anlattığımın farkındayım ama daha iyisini yapabilseydim yapardım 😊
En iyisi izleyin siz filmi.
Gösterildiği yıl ödülleri toplamış ayrıca Oscar da almış!
Fazla söze ne hacet, izlerseniz yorum bırakın 😉

8 yorum :

  1. Bayılarak izlediğim animasyonlardan biriii :))))

    YanıtlaSil
  2. Uzun zamandır animasyon izlemiyorum. En son transilvalya 2 yi izleye çalıştık yarıya gelmeden bıraktık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de bayadır izlemiyorum hem de hiçbir şey

      Sil
  3. Bu filme bayılmıştım. Her bir karesine her bir repliğine. Zaten hazırlanması baya uzun sürmüş. Yanlış olmasın ama 1 ya da 2 yıl galiba karakterler için uğraşmışlar. 😊Mükemmel bir iş olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Kardeşimle izledim bu animasyonu. Filmin tek kötü yanı: bazı yerlerin aşırı fazla gereksiz uzatılışı. yoksa konu/senaryo, karakterler vesaire süper...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her dakikasını çok sevmiştim oysa ben :)

      Sil

söz sizin...