20 Kasım 2016 Pazar

Elçin Sangu Ve Altın Kelebek

Elçin Sagu* ismi biraz tuhaf değil mi?
Yoksa bi' bana mı tuhaf geliyor? Sagu bana bebeklerin 'agu' demesini hatırlatıyor.
Ama soyadları konusunda konuşması gereken en son kişiler arasında yer almalıyım ben herhalde, diyerek bu gereksiz girizgahı kapıyor sadede geliyorum.

Geçenlerde Altın Kelebek Ödül Töreni düzenlendi.
Körler sağırlar birbirini ağırladı, magazine bolca malzeme verildi.
Ben ne yaptım peki?
İzlemedim tabii ki. Bizimkiler beceremiyor bu işi, 5 dk bile dayanamayacağımı bildiğimden hiç bulaşmadım. Atılan tweetlerden anladığım kadarıyla isabetli bir karar vermişim.

Neyse, Elçin Sagu hakkında dönen bir haber var. Cüneyt Arkın konuşurken birden sahneye fırlamış falan. Saygısız demişler kıza. Heyecandan atlamış sahneye demişler. Acemi demişler..
Oysa Elçin'in bir anda sahneye çıkmasının nedeni tamamen yanlış yönlendirilmeymiş. Organizasyon hatası kısaca. Ne beklenir ki?!

Bu haber hakkında benden bir yorum bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Ben sadece Elçin Sagu'nun güzel elbisesini paylaşmış olmak için fırsat buldum, onu kullanıyorum.
Yeri gelmişen, Cüneyt Arkın'ın saçlarına hala mı bayılıyorum ya 😍😍

İsmini vermek istemediğim çok yakın bir arkadaşım (Hülya 😁) Kiralık Aşk dizisine bayılıyor, bu ikiliye bayılıyor, ben de ona diziyi indiriyorum ancak dizi hakkında hiçbir fikrim yok.
Yalnız bakır rengi saça bayılırım ve Elçin Sagu da bence harika taşıyor.
Ama bu elbisenin zarifliğine, orijinalliğine söyleyecek söz bulamıyorum.
Tebrik ederim Elçin, çok güzel taşımışsın 🙆


*sagu değil Sangu imiş soy adı ya, vay arkadaş 🙈

18 yorum :

  1. Allah ın güzel yarattıklarından orjinal saç rengi kızımızın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay saçı orijinal mi?
      o zaman ben şok
      o zaman ben mest!!!

      Sil
  2. Yalnız Sagu değil Sangu, anlayışsız, duygusuz demek. Elbisesine bende bayıldım çok hoş bir elbiseye sahneye atlaması ne kadar komik dursa da heyecanına vermek gerekir. Bayılıyorum bu kıza. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. a aaa ciddi misin??? Valla senden öğrendim he, teşekkür ederim

      Sil
  3. Kiralık Aşk'ı bir ara izliyordum.Ama neredeyse her dizi gibi o da saçmalaşmaya ve gereksiz uzamaya başlayınca bıraktım.Elçin Sagu'ya da gıcık oluyorum biraz,adı bana tuhaf geliyor.Yalnız değilsin. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. illa ki saçmalar bence de ama ilk bölümleri hoştur tahmin edebiliyorum, aslında bir ara ilk bölümlere bakmalıyım ben de :D

      Sil
  4. Ohoo Seyhancığımız da halen burda ;) Ben de döndüm blooger şeysilerime geri haberin olsun. Diziler hakkında ise ben halen külliyen fransız...

    YanıtlaSil
  5. Bidakka yaaa, ben hic sana "Senin yazlarini okumayi cok seviyorum ,pek yorum birakamasam da hic birini kacirmiyorum, kacirsam da sonradan gelip hepsini birden okuyorum, acaip keyifli yaziyorsun ve cogunlukla yazdigin herseye katiliyorum, ellerine saglik." demis miydim? Aaa, demedim mi hic? Valla benim ayibim! Telafi etmis olayim böylelikle ;-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya günümü aydınlattın, yüzümü güldürdün kalp kalp kalp
      neden daha önce hiç yazmazsın ki ^^

      Sil
  6. az daha sazanlığımı konuşturup seyhan sangu o sagu deil diye mesaj atıyodum :) oyy yerim onu benn. dünyanın en güzel kadınlarından bence. sadece görünüm olarak değil. tatlı asil sempatik. kendisinin hayranları olduğu gibi sevemyeni de çok. daha doğrusu çekemeyeni :) törende başka biri girse sahneye insanlar bu kadar saldırmazdı. bu aslında uzun uzun bir yazma konusu. insanlar birine sebepsiz gıcık oluyorsa onda ulaşmak istedikleri bir şey vardır der psikoloji ve haklıdır. :D gıcık olanları anlıyorum. çok seviyorum elçini en son bir artisti bu kadar sevdiğimde ergendim gerisini sen düşün. canım canım :)) birde barışla birlikte olursa bende mutlu olurum bütün ergen arkadaşlarım gibi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cidden bu sevgin inanılmaz.
      ama aynı zamanda güzel de.
      :)
      ergen arkadaşların ve sen karakterleri rahat bıraksanız dizide zaten beraberler,
      onlar aslında yoğlar :D

      Sil
  7. evet Türkçe olarak değişik geliyor ama kendisi çerkes olduğu ve çerkes sülale isimlerinden olduğundan farklı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çerkez olduğunu da öğrendim böylece..
      çerkez güzeli desene ^^

      Sil
  8. Evde kız çocuğu olunca izlenmemesi gereken diziler arasında. Saçma ilişkiler mevcut. Hoş hangi dizide yok ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu da arkadaşım söylemişti, çok var o sahnelerden deyü.
      bir türk dizisnde malum sahnelerin uyarısı yapılacak kadar çok olması üzücü,
      kız veya erkek evladıyla o tip sahneleri izlemeyen annelerin varlığı sevindirici ^^

      Sil
  9. öncelikle selamlar :) ödül töreni dediğin gibi bol malzeme dolu bir geceydi ben Elçin'in elbisesinden ziyade yine saçlarını beğendim :) bu arada bloğunu takibe aldım bana da bekliyorum sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Selam :)) Elçin Sangu'yu Kurt Seyit ve Şura dizisinde Güzide karakteriyle tanımıştım.Kendisini doğal,zarif,sempatik,kendi halinde ve başarılı buluyorum.Ödül töreninde olan biteni sosyal medyadan duymuştum.40 küsur yıldır yapılan bir ödül töreninde bu kadar aksaklık olması çok saçma. Yapmasınlar daha iyi ..Ödül törenindeki aksaklığın bile faturasını kıza kesip,kızı saygısızlıkla suçlayıp hakarete varan yorumlar yaptılar ya pes diyorum ..

    YanıtlaSil

söz sizin...