9 Haziran 2016 Perşembe

Ramazan'da Ne Okuyalım

Merhaba arkadaşlar, nasıl gidiyor Ramazan?

Ramazan için kendime bir okuma hedefi koydum ve bir liste hazırladım.
İlgilenenler olur belki diye bir video çektim, beraber okumak isteyenler olursa ne ala, okuruz yorumlaşırız, belki böyle kitaplar arıyordunuz ilginizi çeker diyerekten videomu burada da paylaşıyorum.



Videoda Kur'an-ı Kerimden bahsetmedim, çünkü normal zamanda okumadığım ertelediğim kitaplardan bahsediyorum, ama Ramazanı en güzel şekilde değerlendirmek istiyorsak Kur'an-ı Kerim ve tefsiri sık sık okunmalı.
Cebrail (a.s) ve Peygamber Efendimizin (s.a.v) bir adeti olan ve günümüzde de her Ramazan tekrarlanan mukabelelere gitmek de yapılması gerekenlerden.

Umarım yararlı olur..
Hala Youtube Kanalıma abone olmayanlar varsa, ayıp oluyor gidin abone ol tuşuna tıklayın ya hu :)

Dualarınızda beni de hatırlayın olur mu? ^.^

4 yorum :

  1. Video için ellerine sağlık. Bu arada gözlerini haramdan sakın kitabının ikincisi çıktı diye biliyorum. Yüreğini haramdan sakın adıyla. Onu da okıyabilirsin. Keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil
  2. Aslında bekletilmiş bir ghs kitabı ideal :) Çünkü devamı niteliğindeki kitabı(yüreğini haramdan sakın) yeni çıktı. Eğer ki devamını merak ederseniz beklemeden ulaşabileceğiniz bir zaman. Yani bizim gibi 4-5 ay beklemeyeceksiniz :D

    YanıtlaSil
  3. Tefsir kitapları benimde ilgimi çok çekiyor keşke kütüphanemiz dolsa taşsa birşeyler öğrensek! yapıyoruz bazı şeyleri ama nasıl yapıyoruz niye yapıyoruz kavrayabilsek. Listeme aldım kısa zamanda değil belki ama muhakkak bi gün okunacaklar :)

    YanıtlaSil
  4. kitap önerileri için teşekkürler, çok faydası olacak bana inşallah, bu arada acemilik hissetmedim ben :)

    YanıtlaSil

söz sizin...