13 Haziran 2014 Cuma

Sana Aşık Değilim


Bir Vefa Enver romanı.

Vefa Enver'in daha önce "Çocuk da yapamadım kariyer de" isimli kitabını okumuştum. Bu kitabı da o kitap gibi yumuşak, romantik komedi tadında bekliyordum. Ancak o da ne?!
Bu kitap entrika ve intikam üzerine kurulu, daha cüretkar, daha iddialı.
Neden o serinin pembe bununsa kırmızı-siyah olduğunu okuyunca siz de benim gibi anlarsınız ;)

13 yaşına kadar varlıklı bir hayatları varken babasının iflası ve intiharı sonucu birden yerinden yurdundan olan, alkolik annesiyle bir başına kalan, bunun sonunca intikam yemini etmiş bir kızın, kaybettiklerini geri kazanmaya çalışma öyküsü.
Planlamadığı tek şey vardır, o da nefret ettiği, intikamını alacağına yemin ettiği adama aşık olması.

Güçlü karakterler, cesur anlatım..
Tahmin edilebilir sonun yanı sıra, kitapta tahmin edilemeyecek bazı gelişmeler vardı. Açığa çıkışını sevdim. Yani böyle pat diye alakasız bir şekilde değil de, tam yerinde.

Bu türü sevenlerin bayılacağı bir kitap olmuş. Seveceğini düşündüğüm insanlara önermeye başladım bile. Kişiye özel önerilerde bulunmayı severim.
Kitabın çıktığı yayınevi olan Ephesus ve Vefa Enver'i facebooktan takip ederseniz, yapılan alıntı ve yorumlardan size uyup uymadığını daha rahat anlarsınız. Bu hatırlatmayı hep yapmak isteyip unutuyordum.
Neticede zevk meselesi ;)

4 yorum :

  1. Ben şuan da okuduğun kitabı daha çok merak ettim, adı da kapağı da hayran olunacak cinsten içi de öyleyse atalım hemen sepete ^^
    Yani sepete atmak için senin yorumunu bekliyorum Seyhanım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. jasmine o kitabın kapağı ve ismini de ben de çok seviyorum. hatta hiç bir şey bilmeden sırf o yüzden merak ettim. bitince derim datlum demem mi ;)

      Sil
  2. Çok merak ettim ben bu kitabı. Zaten son zamanlarda okuduğum tüm romanlar cinayet romanı , ortaya birazcık da entrika katsam hiç fena olmaz sanki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. accık erotik de sanki :)
      uyarmadı deme :)))

      Sil

söz sizin...