19 Eylül 2016 Pazartesi

Kır Düğünleri Salon Düğünlerine Karşı

Birbirinden ünlü isimler 2016 yılında dünya evine girdi.
2016 resmen düğün yılı oldu. Burada elimden geldiğince bahsetmeye çalıştım ama düğünlere yetişmek ne mümkün?
Gelinin başını, saçını, gelinliğini çok konuştuk ama düğün mekanlarına pek değinmedik. Sıra gelmedi. Oysa bir düğün kolay mı yapılıyor, mekan seçimi, konsept vb. öyle kolay mı hazırlanıyor?


Şimdiye kadar yazdığım düğün haberlerini hızlıca kafamdan geçiriyorum da, yaz boyunca yapılan törenlerde kır düğünleri, düğün salonlarına açık ara fark attı. Kim kır düğünü hayal etmemiştir ki.. Mevsim de müsait olunca kır düğünü ilk akla gelen oluyor ama yaz mevsimi olması yağışlı olmayacağı anlamına gelmiyor. Herhalde benim gibi bu ihtimali düşünen düğün sahiplerinin tercihi de düğün salonları oluyor.

Düğün mekanı seçmede, düğün fiyatları da önemli bir faktör.
Ne istediğiniz kadar, bütçeye uygun olması da mühim. Hatta en mühimi bu desem abartmış olmam değil mi? Evliler ses verin bakıyım :)
Yoksa kim istemez ki düğün fiyatlarını düşünmeden, hayalini kurduğu düğün salonunu tutmayı veya davetlerini Kır düğününde ağırlamayı..

Belki bu yazıyı yaz başında hazırlamak daha uygun olacaktı. Ancak yıl bitmedi ve ben eminim ki düğünler yılın geri kalanında da hızla devam edecek. O yüzden geç olsun güç olmasın bir siteden bahsedeyim; Düğün Buketi, bünyesinde birçok düğün mekanı, -düğün salonu, kır düğünü, otel düğünü tarihi mekanlar vb - barındıran bir site. Bir yeri beğendiniz diyelim, kapasitesine eklenip çıkartılabilecek özelliklere bakabiliyor, düğün mekanıyla irtibata geçebiliyor, farklı seçeneklerle hızlıca kıyas yapabiliyorsunuz. Mekanın valesi var mı yok mu ona varana kadar bilgiyi önünüze sunuyor. Hatta belki hiç bilmediğiniz bir mekan keşfedip kendiniz için en uygun yeri seçebiliyorsunuz.
Bu şekilde belki de bir fiyat almak için bile olsa telefonda oradan oraya aktarılmaktan kurtuluyorsunuz. Zamandan tasarruf az bir şey mi?
Sitedeki harita sayesinde yakın olmasına rağmen keşfetmediğim bir yer keşfettim ayrıca. Çok da beğendim. ♥

2016 yılında olsun olmasın, tüm bekarlara, doğru zamanda doğru kişiyle, güzel ve mutlu yuva kurmalarında ilk adım olan düğünlerinin diledikleri, hep hayal ettikleri gibi olmasını ve sorunsuz yaşamalarını diliyorum♥

1 yorum :

  1. Ben salon düğünü hiç sevmiyorum çok bunalıyorum ne güzel açık havada yap düğününü değil mi?

    YanıtlaSil

söz sizin...