8 Kasım 2015 Pazar

Pınar'dan Ücretsiz Çocuk Tiyatrosu!

Pınar Çocuk Tiyatrosu, sezonu
“Oyun Treni” ile açıyor
Türkiye’nin dört bir yanında milyonlarca çocuğu tiyatroyla buluşturan 2015 Uluslararası Stevie İş Ödülleri gümüş ödülün sahibi
Pınar Çocuk Tiyatrosu, 29. kez perdelerini, içinde yarışma ve skeçlerin de yer alacağı “Oyun Treni” ile açıyor.
“Hayat, her anını yaşamaya değecek kadar güzeldir!” diyerek Profilo Alışveriş Merkezi'nde her Cumartesi ve Pazar ücretsiz olarak çocuklarla buluşuyor.

Türkiye’nin dört bir yanında bugüne kadar üç milyondan fazla çocuğu ücretsiz olarak tiyatroyla buluşturan ve 2015 yılında Stevie Uluslararası İş Ödüllerinde “Avrupa, yılın sosyal sorumluluk programı”’nda gümüş ödül alan Pınar Çocuk Tiyatrosu, 29. yılında da çocukları tiyatroyla buluşturuyor.

Pınar Çocuk Tiyatrosu, “Oyun Treni” adlı gösteri ile sağlıklı yaşam için temizliğin vazgeçilmez olduğunu komik bir dille anlatırken, sporun insan sağlığı ve gelişimi için önemini oyunlar eşliğinde aktarıyor. Aile içi iletişim, arkadaşlık ve dostluk, bilimin hayatımızdaki yerinin farklı skeçlerle anlatıldığı gösteride çocuklarla yarışmalar yapılarak mutlu ve sağlıklı yaşamın önemi vurgulanıyor. Neşeli müziklerle, danslarla, şiirsel bir anlatımla süslenen oyun, minik izleyicilerine keyifli saatler yaşatacak, soru-cevaplarla eğlendirirken öğretecek.

Pınar Çocuk Tiyatrosu, çocukların sosyal, zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak ve yaratıcılıklarına destek olmak amacıyla çıktığı tiyatro yolculuğunun İstanbul’daki durağında, Ekim, Kasım, Aralık aylarında her Cumartesi ve Pazar saat 11.15’de “Oyun Treni” ile Profilo Alışveriş Merkezi, ücretsiz olarak minik seyircilerin karşısında olacak.

“Oyun Treni” Künye:
Yazan ve Yöneten: Yıldırım Bayazıt
Genel Sanat Yönetmeni: Şakir Demirpehlivan
Dekor & Kostüm: Şakir Demirpehlivan
Sahne Amiri: Münevver Tepe
Işık Ses Uygulama: İlker Aksu
Oyuncular:
Işık Yönt
Ekin Vatansever
Dündar Taşal
Mustafa Ergüven
Mehmet Veysi Yoldaş
Yağmur Şimşek

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

söz sizin...