26 Haziran 2015 Cuma

Kraliyet Kitap Kulübü

Nicedir yazmak istediğim bir yazı bu.
Aylar önce gelen bir fotoğrafla niyetime koydum. Ancak fırsatım oldu.

Kitap önerilerimi dikkate alan genç bir öğretmenimiz bana Fatma Erdek okurken fotoğraf yollamış.
Daha önce tavsiyem üzerine birçok kitap okumuş ama "Fırsatçı" ve "Aşka var mısın?"ı başkaca sevmiş. Israrlı "Fatma Erdek okuyun!" tavsiyemi de dikkate almış ona başlamışken bana da fotoğraf atmış.

Teşekkür ederim Merve öğretmenim ^.^

Devamlı, yorumlarımdan yola çıkarak kitap aldığınızı, falan söylüyorsunuz, çok da memnun oluyorum. Ama buna bayıldım. Bloggerlarla hep iletişim halindeyiz ama böyle blogu olmayan yine de önemseyen yorum bırakan, hatta böyle mail atıp fotoğraf gönderen, bir  şey danışan okuyucular çok değerlisiniz. ^.^


Melo'yla da kitap alışverişimiz oldu. Ben aslında böyle ihtiyaca göre kişiye özel tavsiyede bulunmayı severim. Ben söyledim Melike aldı. Gerek instagramdan gerek blogdan şahane yorumlar bıraktı ama çoğunu ben kendime sakladım :)


Şahika'cım ise benden beter Fatma Erdek'çi olacak sanırım :) Onun yazısını da okumanızı tavsiye ederim. Fatma Erdek okumayan kalmasın.


Ezra ise beni geçti bile. Ben  A demeden o Asude'ci oldu. Seyhan beğenmişse okuyayım, demekle başladı, sonra herhalde tüm kitaplarını okudu. İmzasını bile gitmiş almış.
Okuyun dedik de beni de sollamayın ayol :) Onun yazısı da burada!

Çok uzun zamandır aklımda olan bir şeyin ben dillendirmeden gerçekleşmesi bu.
Okuduğunuz kitapları gönderirseniz olumlu olumsuz görüşlerinizle beraber, okumayı düşünenler için güzel bir fikir alışverişi olur. Olmadı kitap yorumlarının altına muhakkak yazın.

İnstagramda #theroyalbookclub etiketini kullanıyorum. Önerime kulak verip okuyanlar bu hashtagi kullanabilirler, bana seyhanc@gmail.com'dan yorum ulaştırabilirler, twitterda beni ekleyebilirler. Fakat, kilitli kullanıcıların bildirimleri gelmez onu belirteyim.

Kraliyet kitap kulübümüze katılmak sizin elinizde ;)

17 yorum :

  1. ne güzel bir durum sizi okuyan bir kişiden olumlu dönüş yapmak :) Daha nice güzel kitap yorumlarında görüşmek dileği ile sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. güzel fikir :)
    Bundan sonra yapacağım bunu bende ;)

    YanıtlaSil
  3. Eee Asude nin okumadigim 2 kitabı kaldı :D biri ilk kitabı biri de daha çıkmadı :D Ama bak ben senin Fatma Erdek sevdiğini bilmiyordum onun da imzalı kitabı var elimde ve diğer kitaplarını da almak için sabırsızlanıyorum :D

    E o zaman bol bol etiket atalım kitaplara çünkü sana söylemediğim ama aslında blogunda görüp okuduğum bir kaç kitap daha vardı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bak ya!
      fatma erdek'ten imzalı kitap istiyordum ben de belki sonraki kitaba nasip olur ^^

      okuduğum kitaplara rastlıyorum da yakın blog arkadaşlarımda, ama bana bişi demedilerse üzerime alınmak istemiyorum. o yüzden sadece bundan bahsettim ^^

      Sil
  4. Ayrıca yazıda adımın geçmesi beni çok mutlu etti :* :D Sevinçten ilk yazdığım yoruma eklemeyi unutmusum :D

    YanıtlaSil
  5. Bu arada bende bir mimin var :)

    YanıtlaSil
  6. wuhuuu ünlü olmuşummm hangi kameraya bakıyoruzz :)) Ay daha yakışıklı bir foto atabilirdim yaaa Neyse artık olan oldu, sen tavsiyelere devam et, biz almaya yaşasın #theroyalbookclub :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. auhauha
      böylesi daha doğal oldu ama namıma leke sürüldü dersen bilemem :P
      yaşasın kraliyet kitap kulübümüzün asil üyeleri ^^

      Sil
  7. Aman efenim kraliyet kitap klubunde bulunmak benim için ayrı bir şeref :) devamını diliyorum, herkese tavsiye ediyorum :) öperim :)

    YanıtlaSil
  8. Ben de o öğretmen gibi, sadece senin tavsiyenle okumuştum kara kış beyaz düş'ü ve çokkk sevmiştim :) Elbette ki tüm tavsiyelerine güvenirim! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep öğretmen mahcup ediyorsunuz^^
      Hayranınızım :*

      Sil
  9. Bende üye olmak istiyorum seyhan napmam gerekiyor canim 😊

    YanıtlaSil

söz sizin...