22 Ekim 2009 Perşembe

Seducing Mr. Perfect



Güney Kore sinemasını keşfim devam ediyor:)
La Fea, sil gözünün yaşını arkadaşım, hafta sonuna bir film sıkıştırabilirsem kendimi çok şanslı sayacağımm, sana rakip olabilirim;)
Film önerilerini ondan alıyorumda :)

Bir kere esas oğlan yani Mr.Perfect, benimde Mr. Perfect anlayışıma uygun:))film Romantik-komedi, e ben romantik-komedi tadında biriyim:P Ay yani severim! Online olarak internetten izledim ve görüntü kaliteside çok güzeldi. Yalnız sonlara doğru senkronizasyon sorunu yaşadım ki, katlanılmayacak gibi değildi ;)

İşte Mr. Perfect:





Terk edilmiş bir kadının bir eleştirmene değil ağlayacak bir omuza, ' senin hatan değil', 'o sana uygun biri değildi' diyen birine ihtiyacı vardır.





Bu bağlantıdan online olarak izleyebilirsiniz



görsel kaynak

15 yorum :

  1. Ay değil mi kuzum ya senkronizasyon sorunu kitliyor cidden adamı sen iyi dayanmışsın cicim

    YanıtlaSil
  2. dayandım ama bu yakışıklı uğruna :P çok yoktu ya sonrlara doğru accık :))

    YanıtlaSil
  3. abi de pek yakışıklıymış.üstelik birde omuzunda teselli ediyorsa off aman offff:)

    YanıtlaSil
  4. hani araya bi söz sıkıştırmışsın ''Terk edilmiş bir kadının bir eleştirmene değil ağlayacak bir omuza ihtiyacı vardır...'' nazan öncel in bir şarkısı geldi aklıma omzumda ağla:)

    YanıtlaSil
  5. bir mani çıkmazsa başlıyorum ben hemen şimdi izlemeye :)

    YanıtlaSil
  6. Atık gönül rahatlığıyla arkama yaslanıp seni yavaş yavaş kendi kanatlarına uçmaya bırakabilirim sadece bir iki film ve bir de diziye bakar. Sonra aynı bağımlılar gibi daha fazlasını aramaya başlayacaksın o uyuz olduğun sesler sana sevimli gelmeye başlayacak dahası bir iki kelime öğrenip farkında olmadan günlük hayatında kullanmaya başlayacaksın :) Bu arada Daniel Henney taş değil mi? Donuk ama çok yakışıklı :)

    YanıtlaSil
  7. çok güzeldiiii :D çok sevdim :) teşekkürler Seyhancım

    YanıtlaSil
  8. şeyyyy
    kem
    küm
    kim kıss bu herif:S

    YanıtlaSil
  9. Hayatımda sadece bir kez güney kore filmi izledim. O da ilk ve son oldu zaten. Arkadaşın biri, film çok güzel deyip bütün sınıfa izletmişti. Sınıfın çoğunluğu film bitmeden sınıfı terketmişti. Filmde her türlü iğrençlik vardı. Sapık ensest ilişkiler, canlı ahtapotu hala hayattayken çiğ çiğ yemeler, tek bir adamın bizim cüneyt arkından bile daha güçlü olup 100 kişiyi dövüp haklaması. (Birde jack bauer ile dalga geçerler utanmadan.) Kısaca her türlü pislik mevcuttu ve hayatımda izlediğim en en en kötü filmdi. O yüzden dünyanın en güzel filmi bile deseler bir daha hayatta güney kore filmi izlemem. Ve kimseye de tavsiye etmem.

    YanıtlaSil
  10. Ceyda'ın Bahçesi, o laf abinin - ki kendisine bu şekilde hitap etmek istemm:P- kıza eleştirmen kesilmesi üzürine söylenmişti:) ama yine de...

    Stuven, ne de güzeldir o şarkı... bak aklıma düşürdün dinliyim bi yandan;)

    Pinky, ay ne güzel!! beğenmene sevindim.

    La Fea, şaka eidyorsun daniel hanney şahane!! donuk monuk değil. aksanı süper hele ses tonu..amaan nesi kötüydü ki:)

    Meltem, ihihihi :)), melezmiş o yüzden bu görsel şölen:))

    Semraek, yanlış seçimler yapmışsın benim film tavsiyelerimi dinlemelisin :PP
    herkesin zevki ayrı tabii. o filmin kabahati bile değil arkadaşın kabahati. umarım hala arkadaş değilsinizdir:)))

    YanıtlaSil
  11. Semraek Bahsettiğin film Old Boy ise eğer bende o filmden nefret ettim hatta tiksindim ama bütün herkes G.Korenin hatta Uzak Doğu sinemasının en iyi filmi olduğunu söylüyor. Bir tane olumsuz eleştiri yok hakkında. Kesinlikle yanlış bir filmle başlamışsın. Hollywoodda ne iğrenç ne saçma sapan ahlaksız filmler var ama bu yüzden kimse bütün bir Hollywood sinemasını suçlamıyor bu yüzden bütün bir Güney Kore sinemasını hiçe saymak hem de tek bir film yüzünden haksızlık olur.

    SEYHAN çiçeğim :) filmde biraz donuktu ya ondan dedim. Size iki link bırakıyorum.

    Neyis nesi kimin fesidir bu adam diyenler için

    http://ofori.wordpress.com/2009/02/12/daniel-phillip-henney-farkli-bir-koreli/

    Kısa bir bilgi bana yeter biraz daha bakayım şu yakışıklıya gözüm gönlüm açılsın diyenler için :)

    http://www.tatliaskim.com/yabanci-unluler/255496-daniel-henney-super.html

    YanıtlaSil
  12. Bir daha baktım da hakikaten çoooook hoş bir adam.

    YanıtlaSil
  13. Evet izlediğim filmin adı Old Boy'du. Ama arkadaşım o kadar övüp güzel olduğunu söyledi ki biz de filmi izleyince büyük bir hayalkırıklığı yaşadık. E bende doğal olarak böyle iğrenç bir filmin güzel olduğundan bahsedilince diğer güney kore filmleri hakkında pek iyi şeyler düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  14. Romantik komedileri seviyorsan Seyhanın izlediği filmlere bir şans ver derim. Sözünü ettiğin filmin Amerikan versiyonu çekilecek yakında. Bakalım Hollywood bu konuyu nasıl ele alacak.Ben de nefret ettim o filmden ama herkes bugüne kadar ki en iyi intikam filmlerinden bir olduğunu söylüyor. Çok ağır geldi konusu bana ama Uzakdoğu sineması tabuları yıkmaktan çekinmiyor. Böyle düşünmeseydin sana Kim Ki Duk filmleri önerirdim onu da çok çok ağır bir anlatımı var ama filmleri çok ilginç ama ondan sonra bütün Korelilerden nefret ederdin ha haha.

    Sen benim önerilerimle başlamış olsaydın severdin G. Kore sinemasını :)Seyhana hangi filmleri tavsiye edeyim diye bilir kişilerden liste aldım.

    Bana sorarsan Amerikan Sineması yerine Avrupa sineması tercih ederim.Çekik gözlü olmasın dersen Almadovar filmlerine göz at :)

    YanıtlaSil
  15. Hiyır yu go Seyhan. Yeniden online olarak döndü Mr. Perfect.

    http://www.koresinemasi.com/seducing-mr-perfect-%E2%80%93-bastan-cikarici-bir-film

    YanıtlaSil

söz sizin...