27 Ağustos 2009 Perşembe

Desperate Housewives Açılımı:)

Baştan Not: Bende bi açılım yapmak istedim :)



6. Sezon promo resmi olarak bunu görünce çok şaşırdım. Çünkü Umutsuz Evhanımları sezon tanıtımlarında hep aynı tonlarda elbiselerle boy gösterirlerdi:







Neyseki bunu gördüm ve merakımı giderdim :P



Gelelim açılıma; ben bu fotografı görünce Mike'ın Susanla değil Katherine ile evlendiğini anladım.
Bir önceki kocasıda (böyle söyleyince kulağa çirkin geliyor) Bre ile birlikte olmaya başlıyacağı için Susan için zor bir sezon bizi bekliyor olacak. Kalkan ve Bre ve Katherine'in elindeki savaş aletleri de bunu gösteriyor.

Garibim Lynette'in savaşı her zamanki gibi ailesiyle. Üstelik bir bebek daha geliyor:))
Kimse anlamasa seni anlıyorum Lynette!! En sevdiğim karakter o -bu arada:) -

Gaby ise zafer kazanacağından bir an bile şüpheye düşmeyeceğim biri. Carlos'un yeğeniyle başı dertte. Kız da az anasının gözü değil. Zorlu bir savaş bekliyor Gaby'yi. Elbiseside çok güzel dimi!!!!

En geç aralık ayında CNBC-e ekranlarında görmeyi beklediğim diziye ilişkin notlarım bunlardır, ancak bu kadar bariz birşeyi bile yanlış yorumlayacak kapasitede bir iç sese sahibim:))

8 yorum :

  1. Ben hastasıyım bu dizinin malesef ama izlemeyi beceremiyorum :( hep sabahları eski bölümleri izliyorum,yeni bölümleri çok merak ediyorum.Bi türlü cnbc de izleyemiyorum hep kaçırıyorum yaa :((

    YanıtlaSil
  2. öyleyse yeni sezon başlayınca ben sana hbr vericem :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de resimi ilk gördüğümde kesin Mike Katherine ile evlenmiş dedim. Çünkü resimden de anlaşıldığı üzere Katherine tam ev hanımı moduna girmiş. Zaten dizinin yapımcısı da Susan ve Mike'ın hemen birleşmesi taraftarı olmadığı yönünde bir açıklama yapmıştı. Tabi büyük bir sürpriz olur mu bilemiyorum. Yeni sezonda neler olur bilemiyorum ama bu diziden de sıkılmaya başladım. Bence bitirmeleri gerek artık.

    YanıtlaSil
  4. semra bende bu sezon ilk sezonun tadını alacakmışız diye düşünüyorum.
    ama dediğim gibi içimdeki sese pek güvenemiyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Sağol Seyhancım,bekliyorum haber vermeni,hizmet budur :)) Sevgiler şeker ...

    YanıtlaSil
  6. hizmet budur he?
    gaza geldim, inşallah unutmam :))

    YanıtlaSil
  7. dizinin bu sezonu bana fazla zorlama geldi.edie nin ölmesinden midir bilemedim yada koca sezon suzan ın peşindeki manyak herifin finalde beklenen intikam yerine saçmalayıp kendi başını yemesinden midir bilemedim heleki suzen ın akıl küpü 4/4 lük kızının evli bir erkekle birlikte olup bunu yüzüne gözüne bulaştırmasından mı bilemedim onu yargılamak ban düşmöez am anneme düştü hiç oldumu şimdi bu sen ne kadar düzgün hanım hanımcık bir kızdın diye kınadı vay vay anne deme öyle....ya bu sezon şu katılan psikopat italyan aileye ne demeli bayan oyuncuyu bilirim 8 sezon the soprano da oynadı birde başka bir dizi vardı eş zmanlı götüröüştü sempatik acık psiko orta karra biriydi bu dizide malum kadınlar fiyakalı bir giriş yapar hanımefendide pek yırtık girdi maşallah asarım keserimci napalım o da anne işin ucunda oğulcuğu var...ya da acaba kadınların botox ları fazlamı kaçtı da kızdım(linet ve annemin favorisi gaby hariç)bilemiyorum öyle ya da böyle bu sezon beni saramadı ama hala izlemekteyim bölümleri gece tekırarları sağolsun

    YanıtlaSil
  8. Bayılırım DH'ye keşke bitmeseydi :(

    YanıtlaSil

söz sizin...