4 Eylül 2020 Cuma

Zengo

 Bu Yasemin'i çok severim. Acayip tatlı bir kız. Karadenizli anne tiplemesine ise bayılıyorum. Zengo talihsiz bir dönemde vizyona girdi. Tabii sinemaya gitmek pek mümkün olmadı. Netflix'e gelince ise heme izleyeyim dedim.

Çok üzülerek söylüyorum yarısına kadar zor geldim. Bağrış çağrış konuşma, esprili olması gereken güldürmeyen diyaloglar.. devam edemezdim.


Yolu açık olsun Yasemin'in, bir dakikalık güldüren videolar çekebiliyor diye bir saatlik film senaryosuna kalkışmadan evvel senaryo kısmında yardım alabilirdi diye düşünüyorum. Yetenekli kız ona diyecek bir şeyim yok, yalnız her şeyi becerecek diye bir kaide de yok tabii.. ben gene instagramdan takibe devam..

1 yorum :

  1. Kesinlikle katılıyorum. Derya deniz bir kız ama seçtiği tipleme ve espriler vasat kalmış. Kurguda çok kolaya kaçılmış. Özellikle gay bir tip üzerinden gidilmesini de çok kilişe buldum. Eski filmlerde yumuşak(!) tipler arada kaynardı. Olsa da rahatsız etmezdi. Aktivistliğe soyunmamışlardı çünkü. Ama şu an o tipleri sevimli göstermek bile rahatsız edici. O detayı da oyunculuğuna bir şey diyemem ama çok sıradan buldum. Baştan sona kolaya kaçılmış aceleye gelmiş bir film. Ee yönetmeni de Şahan olunca, Yasemin’in yeteneği, çıkarımlarla süslü esprileri, kıvrak zekası arada kaynamış bile değil yok olmuş.

    YanıtlaSil

söz sizin...