19 Şubat 2018 Pazartesi

Big Little Lies


Yazın, Nicole Kidman, Reese Witherspoon Shailene Woodley gibi dev isimler oynuyor ve mini dizi diye izlediğim bir diziydi.
Blogda yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm.
Bir yazayım dedim, bir yazmayayım.
Güzelliğe güzel ama önermeli miyim o konuda tereddüt ettim.
Sonra Ufak Tefek Cinayetler adlı bir türk dizisi çıktı ortaya. İzlemiyorum ama izleyenlerin söylediğine göre bu dizinin yerli versiyonuymuş.
Arkadaşım, ne oldu cinayeti kim işledi, diye sordu ama ben gene de söylemedim, bence bizimkiler öyle uzatacak ki sonu falan da hep değişecek :))

Neyse.. sonunda bu konu hakkında yazıyor olmamın nedeni, dışarıdan bakıldığında özenilen, istenen, kıskanılan hayatların aslında ne pislik içinde olduğunu görmeyi sağlamak açısından önemli olmasını düşündüğümden.
Özellikle tek dertleri para olan, zengin bir koca olan genç kızlarımıza ders olması için izletilebilir.
+ 18 diyebilirdim ancak şimdiki ergenlerin neler izlediğini bilmeseydim.

Eski kafalıyım ben. Öyle çoluk çocuk her şeyi izlemesin istiyorum. NE?!

İkinci sezonu olacak mı olmayacak mı net bir bilgim yoktu en son ikinci sezonun olacağı ve Meryl Streep'in de ikinci sezonda oynayacağı yönünde bir haber okudum ki pek inandırıcı gelmedi nedense 😃 ancak doğruymuş efendim. 😉

3 yorum :

  1. ben seyrettim ve beğendim türk versiyonunu izlemiyorum eminim karman çorman yapmışlardır evet ikinci sezonda merly şimdi adını vermeyeyim spoiler olmasın diye de ölen kişinin annesi rolünü oynayacak..

    YanıtlaSil
  2. İzliyordum ben Türk versiyonu ama şimdi aklım buna takıldı.. hmmmm ne yapsam acaba?

    YanıtlaSil
  3. Ben UTC izliyorum;UTC bana Desperate Housewives havasında gelmişti;ama son haftalarda saçmalık dozu biraz arttı. UTC nin konusunun big little lies a benzediğini duyup big little lies ı merak etmiştim; ikinci sezonda kadroya Merly Strep in katıldığını duyunca diziyi izlemeye karar verdim.

    YanıtlaSil

söz sizin...