1 Nisan 2015 Çarşamba

Kal Ho Naa Ho


İçim acıyor. Nasıl anlatayım size bu filmi.

Listeme uyup uymadığımı takip eden var mı?
Yani ben bu kadar sadık bir insanken, bunun farkında olun istiyorum. :)

Filmin açılışı güzel. Shahrukh Khan'ın ilk ortaya çıkışıyla -Ah evet bir Shahrukh Khan filmi- şarkılar ve tabii danslar başlıyor. Bende 32 diş(im kaldıysa eğer) meydanda bir sırıtış. Şarkı da pek güzel Pretty Woman hint versiyonu.
Tamam madem merak ediyorsunuz buraya videosunu ekleyeceğim, hizmette sınır tanımam sizi de severim bilirsiniz ;)


Pretty Woman - Kal Ho Naa Ho - ( Eng Sub... paylaşan: rainbowbd2000

Ayy çok utanıyorum bunlar dans edince ben yaa..

Tamam konumuza dönelim.
Film ilerliyor; klasik, hoş, eğlenceli falan ama, kıymetli zamanımı neden bu film için harcıyorum, diye düşünmeden edemiyorum. Ama bol tavsiyeli bir hint filmi izlediğimi hatırlatan gelişmeler sayesinde böyle düşündüğüm için utanıyorum.
-en etkilendiğim sahne-
Tamam saçma yerler vardı, abartılı jest ve mimikler her zaman olduğu gibi bu filmde de vardı ama film sarıyor ve siz kusurları görmüyorsunuz.
Film 3 saat bu arada. Dansları atlarsanız yaklaşık bir saat kazancınız olur :))) Şaka şaka dansları atlamaladım ki dansları atlarsak ne kadar süreceğini bileyim?!

Kajol da var bu filmde! Bu sefer fark ettim bir ara dans etmeye gelmiş bi' güzel.
Shahrukh ile araları çok iyi. Maşallah. :)
Her ne kadar filmi izlerken boğazıma bir yumru 'oturmuştuysa' da, şimdi eğlenceli kısımları aklıma geliyor gülümsemeden edemiyorum.

Konusuna değinmediğimin farkındayım.
Zaten konusunu ne yapacaksınız.
Film 3 saat. Film güzel. Film de Shahrukh Khan oynuyor. Bunları bilmek filmi izleyip izlemeyeceğinize karar vermenize yardımcı olacaktır.

2003 yapımı filmde esas kızımız Preity Zinta.
Kal ho naa ho ise yarın hiç olmayabilir demek imiş.
Tekrar duygulandım. :'(

Muhteşem not: 3 idiots yazım bütün bu hint filmleri merakımın başlangıcıdır. Gelen yorumlar izleyeceğim hint filmleri listemi oluşturuyor. Hint filmlerini sevenler, ne izlesem acaba diye düşünenler varsa o yazının yorumlarına muhakkak göz atsın ;)

13 yorum :

  1. Saif Ali Khan'dan neden bahsetmedin kiii? Ben ilk onun için izlemeye karar vermişdim,ama henüz izleyemedim,zaman yok kiii. 😜 Teşekkürler yorum için. Filmi tekrar hatırlamış oldum sayende.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tanımıyorum ki onu ilk defa bir filmini izledim o da mı meşhur :))
      off daha kaç fırın ekmek yememmm lazımmm

      Sil
  2. Icimi titrettin resmin o sahnede aglamayan var midir ki ? Yerinde olmayi isterdim bu film cidde cigerimi daglamisti ama onerdiğim kimse begenmedi begenmeni beklemiyordum acikcasi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. a aa begenmeyeceğimi düşündüğün filmi mi önerdin bana :D
      neyse ilk başlarda noluyoruz bu filmi niye izliyorum dedim ama yanii!...
      ahh..

      Sil
  3. Tam benlik bir film daha ... izlemem şart
    en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. izle izle. daha güzel filmler var ama önce bu eskileri izlemeyi istiyorum yoksa bunları sonra izlersem sevmem gibime geliyor.

      Sil
  4. Bu filmi hiç sevmemiştim ben >.< Sanırım bu filmden sonra Saif Ali Khan'dan da nefret etmiştim >.< Sonu öyle olmamalıydı :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sonunu sevmemdiğinden mi filmden mi sıkıldın.
      ne yapsın hayat bu.
      öyle bitmeseydi bu kadar etkilemezdi :(

      Sil
  5. Ne uzun zaman olmuş sana yorum yapmak için klavyeye dokunmayalı :) Hint filmlerni seviyorum, c,dden seviyorum ama tek problemlerim süreleri. 3 saat olmasa listemde çok çok fazla yer alabilecekler. Ellerine sağlıık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben mi az yazıyorum sen mi beni az okuyorsun öyleyse. ne demek şimdi bu :)
      kesinlikle az kısaltsalar.. ahh harika olurdu

      Sil
  6. Hint filmlerini ben de çok severim. Aynı filmle başlamışız. Benim bloga da beklerim.

    YanıtlaSil
  7. Seyhanim o kadar cok sevdigim hint filimlerini izleyemez oldum. Nedeni ne biliyormusun? Calistigim magazaya gelen hintlilerin magazada alis veris yaparken, elbize deneme odasinda elbisleri askisiz, ters cevrilmis halde birakip umursamadan gitmelerini gordukten sonra inanilmaz derecede sevmemeye basladim bu milleti. Ve tabi ki filimlerini de izleyemez oldum :(( .. Bakarken hepsi oyle vurdum duymaz, pasakli saniyorum :))..
    Ama bu filim gercekten guzel bir filim.. Hele bas kisminda Bir isik diye dua ediyor ya kiz hemen karsidan isik yaniyor :)) beraber bakmistik esimle hala o espriye guluyoruz.

    YanıtlaSil

söz sizin...