30 Mart 2014 Pazar

Pınar Kremilla


Pınar, Avrupa’da tatlıların olmazsa olmazları arasında yer alan, aşçıların kurtarıcısı custard sosunu, Kremilla markasıyla Türkiye’de beğeniye sunuyor.

Türk gıda ve içecek sektörünün öncü ve yenilikçi markası Pınar, Türkiye’de ilk kez satışa sunulan yepyeni bir lezzetle mutfağınıza konuk oluyor. Pınar’ın yeni lezzeti Kremilla ile kremayı ideal kıvama getirmek için karıştırmayı, çırpmayı, soğumasını beklemeyi unutun; çabucak hazırlanan tadına doyum olmaz tatlıların keyfini çıkarın.

Pınar, yurt dışında vanilyalı kıvamlı tatlı sos (Custard)  olarak bilinen ve kullanılan ve tatlı denince ilk akla gelen ürünü, Türk damak tadına ve tüketici ihtiyacına göre uyarlayarak, Tatlı Düşler serisinin yepyeni ürünü Kremilla - Vanilya Tadında Kıvamlı Sos Pınar Kremilla adıyla Türkiye’de de beğeniye sunmuş bulunuyor. Pınar’ın nesillerdir güvenle tüketilen doğal sütünün lezzeti ve nefis vanilya kokusuyla tatlılarınıza lezzet katacak Kremilla, direkt kullanıma hazır olarak sunuluyor; böylece çırpmadan, kıvam tutturmaya çalışmadan ve yorulmadan tadına doyum olmayan tatlılar yapmanızı sağlıyor.

İster tatlının içinde ister meyvenin üstünde…

Yoğun kıvamlı, vanilya tadındaki pratik lezzet Pınar Kremilla, pasta, profiterol, cheesecake, tart, milföy pasta, krem brulle, kek gibi birçok tatlıda doğrudan, dolgu malzemesi veya sos olarak kullanılabildiği gibi tek başına veya meyveyle birlikte de tüketilebiliyor.

Evde yapılmış hissi veren Kremilla ile çabucak lezzetli tatlılar yaparak zamandan tasarruf edebilir; sevdiklerinizin kalbini enfes tatlılarla çalarak onlara daha çok vakit ayırabilirsiniz.

Pınar Kremilla - Vanilya Tadında Kıvamlı Sos’u 500 ml’lik ambalajlar içinde marketlerin krema ve tatlı bölümlerinde bulabilirsiniz. Pınar Kremilla’nın ideal olan yoğun kıvamı için +4 dereceye kadar soğutulması önerilmektedir.