Uzun zaman önce yazmam gereken bir yazı aslında bu.
Handan'ın yapıp, taa İzmir'lerden bana yolladığı reçellerden bahsediyorum.
Hapur hupur yemesini bildim ama bahsetmeye fırsat bulamadım mı yani? Ne ayıp!
Aslında aklımda pancakeli reçelli bir görsel vardı. Ama bizde pancake bir tarafta pişerken öte taraftan yeniliyor. En sonunda son reçelim (ve favori reçelim) bitmeden çekebildim de, gene araya bir şeyler girmiş yazamamışım.
Neyse canım kısmet bu güneymiş demek ki.
İncir, dut ve havuç reçeli göndermişti Handan. İncir reçeli zaten çok severim ancak havuç ve dut reçellerini ilk kez tattım. İkisi de çok güzel ve çok ilginçti benim için. Dut reçelini kaşık kaşık tüketebilirim o derece hoşuma gitti.
Arkadaşımın blogunda bu reçellerin ve daha nice tariflerin yanı sıra, güzel kitap önerilerine rastlayabilir hatta şansınız varsa çekilişleri takip edip, kitap kazanabilirsiniz ^_^
Çok tatlı sevmem ama incir reçeline bayılırım :) diğer reçelleri bende hiç tatmadım belki dut reçeli yemişimdir ama hatırlamıyorum :) sana da afiyet olsun :) pancakeler harika görünüyor :)
YanıtlaSilpancake benden sorulur bilirsin :P
Silohoooo Seyhancim bu enerjiyi nerden buldugunu itiraf ettin sonunda:-)afiyetler olsun efenim....
YanıtlaSilbu yoruma kahkaha atmış olabilirim :D
Siloh ne güzel bir hediye:)
YanıtlaSilminik bir kavanoz çilek reçeli gibi :*
SilAfiyetler olsun arkadaşım :)
YanıtlaSilsağol tatlım ;)
Sildut reçelini annem de yapar ama sevmem ben :( havuç denemek lazım meraklardayım..
YanıtlaSildut reçelini sevmeyen ağzının tadını bilmiyordur havucu denemesinler bile. hıh :D
SilÇok leziz görünüyorlar :)
YanıtlaSilöyledir kim yaptı :P
SilAfiyet olsun canım :)
YanıtlaSilellerine sağlık :*
Sil