28 Mart 2014 Cuma

Tehlikeli Kızıl

Benimle ilgili bilinmesi gereken tek bir şey var; kazarım. Bulamazsam daha derinlemesine, daha şiddetle kazarım. Bulana kadar kazarım. Kazamadığım tek şey vardı o da kendi zihnim. İçini görmek istemiyordum.
           -Leah-

Dirty Red, bizdeki adıyla Tehlikeli Kızıl ya da benim dememle Fırsatçı II :)
Olivia'nın ağzından anlatılan Fırsatçı kitabının devamı olan Tehlikeli Kızıl'da anlatıcımız Leah!
Biz zaten ne menem bir mahluk olduğunu az çok öğrendik ilk kitapta, bakalım ikinci kitap fikrimizi değiştirebilecek mi?

I ıh yok anam, daha beter sinir oluyorsunuz. Tamam Olivia da sütten çıkmış ak kaşık değildi ama vicdanı sızlıyordu. Leah ise kendi vicdanına dokunmadan başkalarının daha doğrusu Caleb'in  vicdanını sömürmekte bir beis görmüyor.

Bu seriyi diğer serilerden ayırmak isterim. Geriye dönük boşlukları dolduran seriler, zordur. Yazar ustaca başarmış. Zira farklı bir karakter okuduğunuz belli. Leah açısından bakarken aynı olaya, tüm olay size hatırlatılıp sıkmıyor, sadece boşluğu dolduruyorsunuz.

Yazım yanlışları bu kitapta da vardı. Ancak hızla çevrilecekse üçüncü kitabın yazım yanlışlarını şimdiden hoş görebilirim. Zira anlatıcı Caleb Drake!
Bu arada Caleb'e bu kızlarda (başka bir terim kullanmamak için zor tuttum kendimi) "Ne buldun?!" diye acayip kızıyorum. Ve merakla serinin üçüncü kitabını bekliyorum.

4 yorum:

  1. O ne güzel bir girizgah olmuş :) şu sıralar elime ne alsam yarım kalıyor kendimi acayip suçlu hissediyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu ara kitaplar elinde sürünüyorsa kesinlikle fırsatçıyı öneririm, yarım bırakamayacağın bir kitap olacak ve dahası diğer ktiapların konusunda aşka getirir diye umuyorum :)

      Sil
  2. Bu kadar telasimin icinde sana ozenip vede imrenip gece yarisina kadar kitap okuyorum ya walla pes bana :) mrl

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle güzel güzel okuyorsan ancak ben sana imrenirim daatlummm ^.^

      Sil

söz sizin...