24 Mart 2016 Perşembe

Ev Dekorasyonunda Yeni Çözüm Ortağınız Evmanya.Com

Her ne kadar çok şikâyet etsek de, tüketim çağı olan çağımızda bizim de bazı tüketim alışkanlıklarımız değiştirmemiz gerekiyor. Çünkü aslında bir ülkenin ekonomisi bu şekilde sağlıklı çalışıyor. Eğer biz satın almazsak, üreticiler satamıyor, stoklar erimiyor, üretim duruyor ve ekonomi durağanlaşmaya başlıyor. Birkaç yıl önce geçirilen global ekonomik krizde, televizyonlarda bile gösterilen reklamları hatırlayın;
“kazanıyorum, satın alıyorum”.
Eskiden okullarda bile öğretilen tasarruflu olma kavramı, artık yerini hızlı tüketime bırakıyor.

Hızlı tüketim alışkanlığının günümüzde bu kadar yaygınlaşmasındaki en büyük etken, aslında satın alınan malların fiyat çeşitliliğinin olması olarak gösterilebilir. Piyasada her bütçeye uygun, her kalitede ürünü artık bulmak mümkün olabiliyor. Dolayısıyla eskiden olduğu gibi büyük paralar ödenip alınan malların yıllarca kullanılması da gerekmiyor. Çok daha ucuza alınabilen ürünler, kısa sürede tüketiliyor ve yerine yenileri alınıyor. Böylece ekonomi devamlı canlı kalıyor.

Ev dekorasyonu deyince akla ilk gelen site olan, Türkiye’nin en büyük ev dekorasyon sitesi Evmanya, size küçük bütçelerle evinizi baştan aşağı yenileme ve değişim fırsatı sunuyor. Girişimci Aslı Gökdere tarafından, ev aksesuar ve mobilyalarında ve tasarım ve inceliği ön plana çıkartırken, aynı zamanda her bütçeye uygun fiyatlı ürünler sunabilmek için kurulmuş olan Evmanya, 2012 yılından beri çoğunluk hisselerini satın alan Doğan Online bünyesinde faaliyet gösteriyor.

Evmanya.com, internet adresi üzerinden müşterilerine ulaşıyor. Sitede mobilyadan mutfak gereçlerine, aksesuarlardan halılara, aydınlatmadan banyo dekorasyonuna, ev tekstilinden duvar kâğıtlarına, beyaz eşyalardan bahçe mobilyalarına kadar bir ev için gerekli olan tüm eşyalar siteye özel fiyatlarla ve indirimlerle satışa sunuluyor. Yüzlerce markanın binlerce ürünü bulunan sitede bazı ürünler sadece Evmanya için üretiliyor ve dışarıda satışı bulunmuyor.

Sitede tüm ürünlerin hem fotoğrafları hem de özellikleri ve ölçüleri detaylı olarak yer alıyor. Ancak yine de teslim aldığınızda ürün beklediğiniz gibi çıkmazsa 14 gün içinde iade şansınız bulunuyor. Ayrıca gardırop, banyo dolapları, kütüphaneler kapınıza kadar demonte olarak geliyor, eğer isterseniz talimatlara uyarak siz kuruyorsunuz, isterseniz siteden montaj desteği alarak, ürünlerinizi kullanıma hazır hale getiriyorsunuz.

1 yorum :

söz sizin...